Kanyona uçan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı

04.08.2020 - 18:15, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2929+ kez okundu.
 

Kanyona uçan otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kanyona uçan ve içerisindeki iki kişinin yaralandığı otomobil, vinç yardımıyla kurtarıldı. Aşağıdana köyü istikametinden Gayza köyüne giden Yasin Ulusoy yönetimindeki 06 AE 3274 plakalı Ford marka otomobil, kontrolden çıkarak kanyona uçtu. Otomobil sürücü ile yanında bulunan Yasin Kaya yaralandı. Yaralılar, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kanyonda kalan otomobil için gün aydınlanınca kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kanyonda kayalık üzerinde asılı kalan otomobil, vinç yardımıyla kurtarıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kanyona uçan ve içerisindeki iki kişinin yaralandığı otomobil, vinç yardımıyla kurtarıldı.
Aşağıdana köyü istikametinden Gayza köyüne giden Yasin Ulusoy yönetimindeki 06 AE 3274 plakalı Ford marka otomobil, kontrolden çıkarak kanyona uçtu. Otomobil sürücü ile yanında bulunan Yasin Kaya yaralandı. Yaralılar, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kanyonda kalan otomobil için gün aydınlanınca kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kanyonda kayalık üzerinde asılı kalan otomobil, vinç yardımıyla kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.