Kafa kafaya çarpıştılar!

05.05.2020 - 01:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3144+ kez okundu.
 

Kafa kafaya çarpıştılar!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil ile hafifi ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza ilçeye bağlı Pınarcık Köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Pınarcık Köyü’ne seyir eden Hanife A. (37) idaresindeki 67 LB 964 plakalı otomobil, köyden çıkış yapmaya çalışan Hakan D. (42) idaresindeki 67 TV 286 plakalı hafifi ticari kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobilde bulunan Hanife A. (61), Ferhat A. (41) ve Döndü A. (35) ile hafifi ticari kamyonette bulunan Çınar D. (34) yaralandı. Yaralılar vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çağırılan 3 ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, hastanedeki tedavileri devam ediyor. Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz, kazanın otomobil ile hafif ticari kamyonetin çarpışması sonucun meydana geldiğini ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti. Kaza anı saniye saniye kamerada Güvenlik kameralarına yansıyan kazada otomobil ile hafif ticari kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil ile hafifi ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza ilçeye bağlı Pınarcık Köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Pınarcık Köyü’ne seyir eden Hanife A. (37) idaresindeki 67 LB 964 plakalı otomobil, köyden çıkış yapmaya çalışan Hakan D. (42) idaresindeki 67 TV 286 plakalı hafifi ticari kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobilde bulunan Hanife A. (61), Ferhat A. (41) ve Döndü A. (35) ile hafifi ticari kamyonette bulunan Çınar D. (34) yaralandı. Yaralılar vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çağırılan 3 ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, hastanedeki tedavileri devam ediyor.
Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz, kazanın otomobil ile hafif ticari kamyonetin çarpışması sonucun meydana geldiğini ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Kaza anı saniye saniye kamerada
Güvenlik kameralarına yansıyan kazada otomobil ile hafif ticari kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.