İzolasyona uymayan 7 kişiye ceza

16.10.2020 - 14:04, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1723+ kez okundu.
 

İzolasyona uymayan 7 kişiye ceza

Zonguldak'ta testi pozitif çıktığı halde izolasyon kurallarına uymayan 7 kişiye cezai işlem uygulandı. Evinde izolasyon imkanı olmayan 15 kişi ile birlikte toplamda 22 kişi yurtlara yerleştirilerek gözlem altına alındı. Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde şehirlerarası otobüs terminali ve alışveriş merkezinde sosyal mesafe, hijyen ve maske denetimleri gerçekleştirildi. Şehirlerarası otobüs terminalinde yolcuları bulunan bir otobüse binen Vali Tutulmaz, "Otobüslerde hem sizleri uyarıyoruz hem de rehberlik yapıyoruz. Maskeyi kesin ihmal etmeyin, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat edin. Yapılan araştırmalarda maske yüzde 75 koruyor" diye konuştu. Protokol; ardından kent merkezindeki alışveriş merkezini denetledi. İzolasyona uymayana ceza Denetimlere katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, izolasyon kurallarına uymayan kişilere cezai işlem uygulandığını ifade etti. Güner, "Şu an için yurtlarda toplam 22 kişi izolasyon amaçlı kalıyor. Bunların 7'si izolasyon kurallarına uymadığı için cezai işlem uygulandıktan sonra yurda alınan kişiler. Diğer 15'i de evlerinde izolasyon imkanı olmayan kişiler. Bu süreci tespit ettiğimiz güne göre maksimum 14 gün kalacaklar. Emniyet ve jandarma tarafından tespit edilip ceza işlem uygulanan 7 kişi" diye konuştu.

Zonguldak'ta testi pozitif çıktığı halde izolasyon kurallarına uymayan 7 kişiye cezai işlem uygulandı. Evinde izolasyon imkanı olmayan 15 kişi ile birlikte toplamda 22 kişi yurtlara yerleştirilerek gözlem altına alındı.
Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde şehirlerarası otobüs terminali ve alışveriş merkezinde sosyal mesafe, hijyen ve maske denetimleri gerçekleştirildi. Şehirlerarası otobüs terminalinde yolcuları bulunan bir otobüse binen Vali Tutulmaz, "Otobüslerde hem sizleri uyarıyoruz hem de rehberlik yapıyoruz. Maskeyi kesin ihmal etmeyin, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat edin. Yapılan araştırmalarda maske yüzde 75 koruyor" diye konuştu.
Protokol; ardından kent merkezindeki alışveriş merkezini denetledi.
İzolasyona uymayana ceza
Denetimlere katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, izolasyon kurallarına uymayan kişilere cezai işlem uygulandığını ifade etti. Güner, "Şu an için yurtlarda toplam 22 kişi izolasyon amaçlı kalıyor. Bunların 7'si izolasyon kurallarına uymadığı için cezai işlem uygulandıktan sonra yurda alınan kişiler. Diğer 15'i de evlerinde izolasyon imkanı olmayan kişiler. Bu süreci tespit ettiğimiz güne göre maksimum 14 gün kalacaklar. Emniyet ve jandarma tarafından tespit edilip ceza işlem uygulanan 7 kişi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.