İYİ Parti karıştı! Erdal Gülay, Erkmen'e ateş püskürdü

27.06.2020 - 15:21, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3403+ kez okundu.
 

İYİ Parti karıştı! Erdal Gülay, Erkmen'e ateş püskürdü

İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gülay, İYİ Parti Devrek ilçe eski Başkanı Şenol Barutcu’nun Trabzon kökenli vatandaşları hedef alan şovenist paylaşımlarına ateş püskürdü. Gülay ayrıca İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in yaptığı açıklamayı doğru bulmadığını bazı konuları açıklığa kavuşturması gerektiği yönünde çağrıda bulundu.   “HESAPLARIN ALTINDA KALIRLAR” Gülay açıklamasında, “Bunları bölücü olarak görüyorum. Kendisini bölücükle suçluyorum. Memleket üzerinden bir takım hesaplar yapmaya kalkan kim olursa olsun bu hesapların altında kalır. Kimsenin haddine değil Trabzonlulara laf söylemek. Şovenist yaklaşımları kabul etmiyoruz.   “ERKMEN AÇIKLIĞA KAVUŞTURMALI” İl Başkanımızın yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum. Burada il başkanımız bu şahsı parti üyesi olarak gösterdi. Ancak kendisi geçmişte ilçe başkanlığı yapmış kişidir. Devrek İlçe Başkanımız, il başkanından önce açıklama yapmasını isterdim. Kendisi muhtemelen ava gitmiştir. İl başkanımızın bu konuyu hassasiyetle bir an önce açıklığa kavuşturmasını istiyorum. Yaşar Ocakcı’yı da göreve davet ediyorum.

İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gülay, İYİ Parti Devrek ilçe eski Başkanı Şenol Barutcu’nun Trabzon kökenli vatandaşları hedef alan şovenist paylaşımlarına ateş püskürdü. Gülay ayrıca İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in yaptığı açıklamayı doğru bulmadığını bazı konuları açıklığa kavuşturması gerektiği yönünde çağrıda bulundu.

 

“HESAPLARIN ALTINDA KALIRLAR”

Gülay açıklamasında, “Bunları bölücü olarak görüyorum. Kendisini bölücükle suçluyorum. Memleket üzerinden bir takım hesaplar yapmaya kalkan kim olursa olsun bu hesapların altında kalır. Kimsenin haddine değil Trabzonlulara laf söylemek. Şovenist yaklaşımları kabul etmiyoruz.

 

“ERKMEN AÇIKLIĞA KAVUŞTURMALI”

İl Başkanımızın yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum. Burada il başkanımız bu şahsı parti üyesi olarak gösterdi. Ancak kendisi geçmişte ilçe başkanlığı yapmış kişidir. Devrek İlçe Başkanımız, il başkanından önce açıklama yapmasını isterdim. Kendisi muhtemelen ava gitmiştir. İl başkanımızın bu konuyu hassasiyetle bir an önce açıklığa kavuşturmasını istiyorum. Yaşar Ocakcı’yı da göreve davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.