İthal çöp cehennemine izin vermeyeceğiz!

24.10.2019 - 14:22, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2181+ kez okundu.
 

İthal çöp cehennemine izin vermeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Bodaç Köyü mevkiinde, ırmak kenarına kurulması planlanan ‘Biyokütle Enerji Santrali ve atık Yakma Tesisi’ konusunu TBMM gündemine taşıyarak, Meclis Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi. CHP’li milletvekili, “bir doğa cenneti olan Gökçebey ilçemizi, ithal çöp cehennemine çevirmeyeceğiz” diyerek gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Zonguldak Gökçebey ilçemizde, bir doğa harikası olan Bodaç Köyü mevkiinde, ırmak kenarında Byiokütle Enerji Santrali ve Atık Yakma Tesisi yapılması planlanmaktadır. Bilindiği üzere, Biyokütle Enerji Santrallerinde; tavuk gübresi, kanalizasyon çamuru, araba lastiği gibi her türlü çöp ve sanayi atığı yakılmakta, bu yanma ile açığa çıkan, partiküller, dumanlar, zehirli gazlar ve kirlilik, toprağa, havaya ve suya karışmaktadır. Zonguldak halkı olarak, Gökçebey ilçemiz gibi bir doğa cennetinin, ithal çöp cehennemine dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Bodaç Köyü mevkiinde, ırmak kenarına kurulması planlanan ‘Biyokütle Enerji Santrali ve atık Yakma Tesisi’ konusunu TBMM gündemine taşıyarak, Meclis Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

CHP’li milletvekili, “bir doğa cenneti olan Gökçebey ilçemizi, ithal çöp cehennemine çevirmeyeceğiz” diyerek gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Zonguldak Gökçebey ilçemizde, bir doğa harikası olan Bodaç Köyü mevkiinde, ırmak kenarında Byiokütle Enerji Santrali ve Atık Yakma Tesisi yapılması planlanmaktadır. Bilindiği üzere, Biyokütle Enerji Santrallerinde; tavuk gübresi, kanalizasyon çamuru, araba lastiği gibi her türlü çöp ve sanayi atığı yakılmakta, bu yanma ile açığa çıkan, partiküller, dumanlar, zehirli gazlar ve kirlilik, toprağa, havaya ve suya karışmaktadır. Zonguldak halkı olarak, Gökçebey ilçemiz gibi bir doğa cennetinin, ithal çöp cehennemine dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.