İstifaların nedenlerini açıkladı!

03.10.2019 - 18:21, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1984+ kez okundu.
 

İstifaların nedenlerini açıkladı!

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için basın ile bir araya geldi. Toplantıya  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da katıldı.   Ak Parti’li Tosun gündeme ilişkin değerlendirme yaparken Zonguldak’ta teşkilatlanmaya başladığı iddia edilen yeni partiler ile ilgili de konuştu. Ak Parti eski gençlik kolları başkanı Yahya Ali Ertem’in Ak Parti’den istifasını değerlendiren Tosun, “Kendisi şehir dışında. İş için istifa etmiş olabilir. Partimizde bu tip istifalar mevcut. Diğer taraftan Türkiye'yi ve Zonguldak'ı Ak Parti'den başka yönetecek parti yoktur” dedi. “BEKLEYİP GÖRECEĞİZ” Tosun açıklamasında, “Diğer partiler ile ilgili benim kulağıma Zonguldak’ta bir çalışma yok. Ama tabi bunu bekleyeceğiz ve göreceğiz. Bazı illerde bu yönde çalışmalar yapıldığı duyumlarını alıyoruz. Biz burada hem merkezi hem de ilçelerimizi takip ediyoruz. Tabi bir kişi kararını başka partiye katılmak üzere verdiyse buna bir şey deme şansımız yok. Ben Zonguldak’ta yeni parti oluşumu olacağını düşünmüyorum. Ben uzun yıllar teşkilatın içindeyim. Tabi bizim eski yol arkadaşlarımızdan böyle bir şey çıkar mı? Bekleyip göreceğiz” dedi. “İSTİFALAR OLUYOR” Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasının devamında, “İstifa eden arkadaşımız Zonguldak’ta yaşamıyor. Kendisi Bursa’da yaşıyor. Kendisi kurulan bir partiye üye oldu mu? Onu da bilmiyoruz. Belki yaptığı işten dolayı istifa etmiş olabilir. Bizde de bazı istifalar oluyor. Biz parti içinde ayrışma olmaması için bütün arkadaşlarımızla gayret ediyoruz. Şuan Türkiye’de va Zonguldak’ta yönetecek Ak Parti’den başka bir yok. 17-18 yılda ülkemizin nereden nereye geldiği malum. Terörle mücadele belli. Savunma sanayinde yapılanlar belli. Göreceksiniz belki çok yakın zamanda terör örgütü de silahlarını bırakacaktır.” Dedi. “ÖZCAN BEYLE GÖRÜŞÜYORUZ” Ak Parti Zonguldak eski milletvekili Özcan Ulupınar’a Ahmet Davutoğlu tarafından teklif geldiği iddialarına da cevap veren Başkan Tosun, “Biz Özcan beyle görüşüyoruz. Bize gelen bir bilgi yok” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak için basın ile bir araya geldi. Toplantıya  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da katıldı.

 

Ak Parti’li Tosun gündeme ilişkin değerlendirme yaparken Zonguldak’ta teşkilatlanmaya başladığı iddia edilen yeni partiler ile ilgili de konuştu. Ak Parti eski gençlik kolları başkanı Yahya Ali Ertem’in Ak Parti’den istifasını değerlendiren Tosun, “Kendisi şehir dışında. İş için istifa etmiş olabilir. Partimizde bu tip istifalar mevcut. Diğer taraftan Türkiye'yi ve Zonguldak'ı Ak Parti'den başka yönetecek parti yoktur” dedi.

“BEKLEYİP GÖRECEĞİZ”

Tosun açıklamasında, “Diğer partiler ile ilgili benim kulağıma Zonguldak’ta bir çalışma yok. Ama tabi bunu bekleyeceğiz ve göreceğiz. Bazı illerde bu yönde çalışmalar yapıldığı duyumlarını alıyoruz. Biz burada hem merkezi hem de ilçelerimizi takip ediyoruz. Tabi bir kişi kararını başka partiye katılmak üzere verdiyse buna bir şey deme şansımız yok. Ben Zonguldak’ta yeni parti oluşumu olacağını düşünmüyorum. Ben uzun yıllar teşkilatın içindeyim. Tabi bizim eski yol arkadaşlarımızdan böyle bir şey çıkar mı? Bekleyip göreceğiz” dedi.

“İSTİFALAR OLUYOR”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasının devamında, “İstifa eden arkadaşımız Zonguldak’ta yaşamıyor. Kendisi Bursa’da yaşıyor. Kendisi kurulan bir partiye üye oldu mu? Onu da bilmiyoruz. Belki yaptığı işten dolayı istifa etmiş olabilir. Bizde de bazı istifalar oluyor. Biz parti içinde ayrışma olmaması için bütün arkadaşlarımızla gayret ediyoruz. Şuan Türkiye’de va Zonguldak’ta yönetecek Ak Parti’den başka bir yok. 17-18 yılda ülkemizin nereden nereye geldiği malum. Terörle mücadele belli. Savunma sanayinde yapılanlar belli. Göreceksiniz belki çok yakın zamanda terör örgütü de silahlarını bırakacaktır.” Dedi.

“ÖZCAN BEYLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Ak Parti Zonguldak eski milletvekili Özcan Ulupınar’a Ahmet Davutoğlu tarafından teklif geldiği iddialarına da cevap veren Başkan Tosun, “Biz Özcan beyle görüşüyoruz. Bize gelen bir bilgi yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.