İster cillop de ister kaymak!

29.10.2020 - 14:44, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2728+ kez okundu.
 

İster cillop de ister kaymak!

Zonguldak Belediyesi ‘Bu şehirde yol sorunu kalmayacak’ sloganı ile başlattığı asfalt dökme çalışmalarına devam ediyor. Kentin muhtelif yerlerinde hem asfalt hem beton yol yapımı sürerken gün içinde Yeşil Mahalle’de asfalt dökümü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen asfalt kaplama işini Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yerinde inceledi.   Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sayın Vekilimiz Hamdi Uçar ile birlikte Yeşil Mahalle’de devam eden asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Şehrimizin her noktasına bilfiil hizmet götürmek için tüm gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Zonguldak Belediyesi ‘Bu şehirde yol sorunu kalmayacak’ sloganı ile başlattığı asfalt dökme çalışmalarına devam ediyor. Kentin muhtelif yerlerinde hem asfalt hem beton yol yapımı sürerken gün içinde Yeşil Mahalle’de asfalt dökümü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen asfalt kaplama işini Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yerinde inceledi.

 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sayın Vekilimiz Hamdi Uçar ile birlikte Yeşil Mahalle’de devam eden asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Şehrimizin her noktasına bilfiil hizmet götürmek için tüm gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.