İlik nakli beklerken hayatını kaybetti

12.04.2019 - 13:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3540+ kez okundu.
 

İlik nakli beklerken hayatını kaybetti

Kastamonu’dan İstanbul’a ilik nakli olmaya giden 10 yaşındaki çocuk, hastanede ilik nakli beklerken aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre, Araç ilçesinde General Şükrü Kanatlı Ortaokulu’nda okuyan 10 yaşındaki Emir Mustafa Özdemir, Akdeniz anemisi tanısıyla tedavi görüyordu. Bu kapsamda ilik nakli olmak için Araç’tan İstanbul’a bir hastaneye giden Emir Mustafa Özdemir, hastanede ameliyat beklerken aniden rahatsızlandı. Özdemir, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kastamonu’dan İstanbul’a ilik nakli olmaya giden 10 yaşındaki çocuk, hastanede ilik nakli beklerken aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, Araç ilçesinde General Şükrü Kanatlı Ortaokulu’nda okuyan 10 yaşındaki Emir Mustafa Özdemir, Akdeniz anemisi tanısıyla tedavi görüyordu. Bu kapsamda ilik nakli olmak için Araç’tan İstanbul’a bir hastaneye giden Emir Mustafa Özdemir, hastanede ameliyat beklerken aniden rahatsızlandı. Özdemir, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.