İlçede ki fırsatçılar kan ağlıyor!

03.05.2020 - 15:36, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2520+ kez okundu.
 

İlçede ki fırsatçılar kan ağlıyor!

Zonguldak’ta Pandemi dönemi ile birlikte özellikle de pazarların kapatılmasının ardından marketlerde fiyatlar fahiş boyutlara ulaşmış vatandaşlar ise isyan etmişti. İlçelerde de benze durumların yaşanması üzerine Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt fırsatçıları hedef alarak, “Sizleri uyarıyorum. Gerekirse halk ekmek, manavı açarım” diyerek adeta ateş püskürmüştü.   Yaşanan gelişmelerin ardından Çetin Bozkurt belediye bünyesinde halk manavın açıldığını duyurmuştu. Başkan Bozkurt halk manavı fiyat listesini paylaşması ise ‘Yok artık’ dedirtti. CHP’li Bozkurt’un paylaştığı fiyat listesinde Domates 4 Lira görülürken bir çok sebze 3 ile 4 lira arası fiyatlandırıldı. Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta marketlerde Domates 10 Lira pazarda ise 5 ile 7,5 lira arasında fiyatlandırılmıştı.

Zonguldak’ta Pandemi dönemi ile birlikte özellikle de pazarların kapatılmasının ardından marketlerde fiyatlar fahiş boyutlara ulaşmış vatandaşlar ise isyan etmişti. İlçelerde de benze durumların yaşanması üzerine Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt fırsatçıları hedef alarak, “Sizleri uyarıyorum. Gerekirse halk ekmek, manavı açarım” diyerek adeta ateş püskürmüştü.

 

Yaşanan gelişmelerin ardından Çetin Bozkurt belediye bünyesinde halk manavın açıldığını duyurmuştu. Başkan Bozkurt halk manavı fiyat listesini paylaşması ise ‘Yok artık’ dedirtti. CHP’li Bozkurt’un paylaştığı fiyat listesinde Domates 4 Lira görülürken bir çok sebze 3 ile 4 lira arası fiyatlandırıldı. Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta marketlerde Domates 10 Lira pazarda ise 5 ile 7,5 lira arasında fiyatlandırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.