İlçe kulisleri de yanıyor!

23.10.2019 - 19:32, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2468+ kez okundu.
 

İlçe kulisleri de yanıyor!

AK Parti’de kongre süreci devam ederken ilçelerde de başkanlık kulisleri ağırlık kazanmaya başladı. Zonguldak’a yakın bir ilçede ‘batık’ ilçe başkanının büyük tepki çektiği ve adının şaibelere karıştığı bu sebeple yeni bir aday ile ilçede başkanlık değişiminin yaşanacağı belirtiliyor.   Ak Parti’nin sevilen isimlerinden olan yakın çevresine aday olmak istediğini, il başkanından izin alması halinde girişimlerde bulunacağını belirten bu iş adamı şimdilik yakın çevresi ile istişarelerde bulunduğu öğrenildi.

AK Parti’de kongre süreci devam ederken ilçelerde de başkanlık kulisleri ağırlık kazanmaya başladı. Zonguldak’a yakın bir ilçede ‘batık’ ilçe başkanının büyük tepki çektiği ve adının şaibelere karıştığı bu sebeple yeni bir aday ile ilçede başkanlık değişiminin yaşanacağı belirtiliyor.

 

Ak Parti’nin sevilen isimlerinden olan yakın çevresine aday olmak istediğini, il başkanından izin alması halinde girişimlerde bulunacağını belirten bu iş adamı şimdilik yakın çevresi ile istişarelerde bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.