İlçe başkanı iktidar ama muktedir değil!

10.02.2020 - 18:57, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3305+ kez okundu.
 

İlçe başkanı iktidar ama muktedir değil!

Zonguldak’ta siyasi partilerin kongre süreci devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Pazar günü kongresini gerçekleştirecek. En güçlü adayın mevcut başkan Hakkı Güney olduğu bilinirken Turhan Oral da adaylığını açıklamıştı. Diğer taraftan Murat Pulat ve Tahsin Erdem’in de konjonktüre göre aday olacağı belirtiliyor.   EBRU UZUN İKTİDAR AMA MUKTEDİR DEĞİL Gün içinde yaşanan gelişmeler ise CHP il başkanlığında canları sıktı. Geçtiğimiz haftalarda Merkez İlçe kongresini kazanan Ebru Uzun’un ‘Harun Akın kırmızı çizgimdir’ dediği belirtiliyor. Bu söylemin Merkez ilçede ise bölünmeler yol açtığı iddia edildi. Ebru Uzun’un Merkez ilçede ‘iktidar’ olduğu ancak ‘muktedir’ olmadığı yaşanan bölünmeler ile ortaya çıktı. Diğer taraftan yaşanan tartışmaların ardından Hakkı Güney’in sıkıntılı saatler geçirdiği öğrenildi. Hakkı Güney’in yaşanan bu kavgalardan dolayı en güçlü aday konumundan düşme endişesi yaşadığı öğrenildi.

Zonguldak’ta siyasi partilerin kongre süreci devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Pazar günü kongresini gerçekleştirecek. En güçlü adayın mevcut başkan Hakkı Güney olduğu bilinirken Turhan Oral da adaylığını açıklamıştı. Diğer taraftan Murat Pulat ve Tahsin Erdem’in de konjonktüre göre aday olacağı belirtiliyor.

 

EBRU UZUN İKTİDAR AMA MUKTEDİR DEĞİL

Gün içinde yaşanan gelişmeler ise CHP il başkanlığında canları sıktı. Geçtiğimiz haftalarda Merkez İlçe kongresini kazanan Ebru Uzun’un ‘Harun Akın kırmızı çizgimdir’ dediği belirtiliyor. Bu söylemin Merkez ilçede ise bölünmeler yol açtığı iddia edildi. Ebru Uzun’un Merkez ilçede ‘iktidar’ olduğu ancak ‘muktedir’ olmadığı yaşanan bölünmeler ile ortaya çıktı. Diğer taraftan yaşanan tartışmaların ardından Hakkı Güney’in sıkıntılı saatler geçirdiği öğrenildi. Hakkı Güney’in yaşanan bu kavgalardan dolayı en güçlü aday konumundan düşme endişesi yaşadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.