İl ve ilçe başkanı hakkında şok iddialar!

28.01.2020 - 20:59, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2571+ kez okundu.
 

İl ve ilçe başkanı hakkında şok iddialar!

BU HABER DİZİSİ ÜÇ GÜN İÇİNDE PARÇA PARÇA YAYIMLANACAKTIR. 1. GİRİŞ 2. GELİŞME 3. DEŞİFRE ŞEKLİNDE İSİMLENDİRİLMİŞTİR 1.BÖLÜM: GİRİŞ Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak teşkilatında yaşanan sancılı süreç sonrasında parti içi çok derin kulis bilgileri paylaşan isim son dönemde ülkücü camia ile ilgili şimdiki yaşananlar ile ilgi bilgiler vermişti. Daha önceki paylaşımlarından Genel Merkezden müfettiş geleceğini belirten ilgili hesap ‘Ardından MHP MYK üyesi geldi’ diyerek ciddi kaynaklara sahip olduğunun da altını çizmişti. “İL BAŞKANINA DA OPERASYON ÇEKİLECEK” Tunahan Talas isimli sahte Facebook hesabından yapılan paylaşımda MHP Genel Merkezi’nin Zonguldak’a müfettiş göndereceğini daha önce duyurduğunu belirten şahıs akabinde MHP MYK üyesi Murat Kotra’nın Zonguldak’a geldiğinin altını çizdi. Tunahan Talaslı daha sonra ise ‘operasyonun’ devam edeceğini belirterek sıranın ise MHP İl Başkanı Varol Demirköse’ye geleceğini açıkladı. Tunahan Talaslı MHP İl Başkanına da operasyon çekileceğini beliterek ‘görevden alınacağı’ iddiasında bulundu. “KIRANSOY’UN NEDEN ALINDIĞINI SORUN” Daha sonra MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy’un ‘Neden’ görevden alındığını MHP Genel Merkezine sorduğunu ve çok şaşırdığının altını çizen Tunahan Talaslı, Merkez ilçe başkanı Kıransoy’u da toplum önünde töbet altında bırakmaya çalıştı. “KİMİ KORUYOR?” Ülkücü camiada şimdilerde en merak edilen konu ise Tunahan Talaslı’nın kim olduğu, kimlerle yakın olduğu, kimlerle hareket ettiği, ne amaçladığı ve kimi koruduğu üzerine oldu.

BU HABER DİZİSİ ÜÇ GÜN İÇİNDE PARÇA PARÇA YAYIMLANACAKTIR. 1. GİRİŞ 2. GELİŞME 3. DEŞİFRE ŞEKLİNDE İSİMLENDİRİLMİŞTİR

1.BÖLÜM: GİRİŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak teşkilatında yaşanan sancılı süreç sonrasında parti içi çok derin kulis bilgileri paylaşan isim son dönemde ülkücü camia ile ilgili şimdiki yaşananlar ile ilgi bilgiler vermişti. Daha önceki paylaşımlarından Genel Merkezden müfettiş geleceğini belirten ilgili hesap ‘Ardından MHP MYK üyesi geldi’ diyerek ciddi kaynaklara sahip olduğunun da altını çizmişti.

“İL BAŞKANINA DA OPERASYON ÇEKİLECEK”

Tunahan Talas isimli sahte Facebook hesabından yapılan paylaşımda MHP Genel Merkezi’nin Zonguldak’a müfettiş göndereceğini daha önce duyurduğunu belirten şahıs akabinde MHP MYK üyesi Murat Kotra’nın Zonguldak’a geldiğinin altını çizdi. Tunahan Talaslı daha sonra ise ‘operasyonun’ devam edeceğini belirterek sıranın ise MHP İl Başkanı Varol Demirköse’ye geleceğini açıkladı. Tunahan Talaslı MHP İl Başkanına da operasyon çekileceğini beliterek ‘görevden alınacağı’ iddiasında bulundu.

“KIRANSOY’UN NEDEN ALINDIĞINI SORUN”

Daha sonra MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy’un ‘Neden’ görevden alındığını MHP Genel Merkezine sorduğunu ve çok şaşırdığının altını çizen Tunahan Talaslı, Merkez ilçe başkanı Kıransoy’u da toplum önünde töbet altında bırakmaya çalıştı.

“KİMİ KORUYOR?”

Ülkücü camiada şimdilerde en merak edilen konu ise Tunahan Talaslı’nın kim olduğu, kimlerle yakın olduğu, kimlerle hareket ettiği, ne amaçladığı ve kimi koruduğu üzerine oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.