İl Başkanlığına sürpriz aday

09.09.2020 - 15:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3441+ kez okundu.
 

İl Başkanlığına sürpriz aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nden daha önce milletvekili ve belediye başkan adayı olan Cevat Ön, MHP İL Başkanlığına aday olacağını açıkladı. 2007’de MHP’den ikinci sıra milletvekili ayrıca yine MHP’den Alaplı Belediye Başkan adayı olan Ön, il kongresinde MHP Genel Merkezi tarafından ‘aday çıkmayın’ talimatı gelmediği sürece aday olacağını belirtti.   MHP’li Ön açıklamasında, “ Biliyorsunuz 5 Eylül 2020 Cumartesi günü Merkez ilçe ile başlayacak, 27 Eylül 2020 Pazar günü de son olarak Gökçebey ilçemizde yapılacak ilçe kongrelerimiz sonucunda Genel Merkezimizin talimatlarıyla il kongrelerimiz başlayacak.  Bu süreçte genel merkezin ‘aday çıkmayın’ şeklinde bir telkini olmaması halinde, yapacağım istişareler sonucunda olumsuz bir telkin almazsam MHP Zonguldak İl Başkanlığına aday olacağım” dedi.   KOLTUĞU GENÇ İSİMLERE DEVREDERİM Cevat Ön yol haritasını da açıklayarak, “Başta Celal Yetimoğlu ağabey olmak üzere Eski yeni il-ilçe başkanları, eski yeni il ilçe ocak başkanları ile bir istişare toplantısı yapacağım. Bu toplantı sonucunda arkadaşlarımız; ‘’tamam Cevat Ön, sen aday ol’’ derlerse aday olacağım. İstişare toplantısında arkadaşlarımız; ‘’Cevat Ön, sen değil şu arkadaşımız olsun’’ şeklinde bir karar çıkarsa, o karara da uyup aday olacak arkadaşımız için el birliği ile çalışacağız. Kimsenin adamı falan değilim. Zonguldak ‘ta ülküdaşlarımız arasında birtakım sorunlar, bölünmüşlükler var. Bu sorunları çözmek için aday olacağım ve seçilirsem de bir dönem sonra bir başka genç arkadaşımıza koltuğu devredeceğim” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden daha önce milletvekili ve belediye başkan adayı olan Cevat Ön, MHP İL Başkanlığına aday olacağını açıkladı. 2007’de MHP’den ikinci sıra milletvekili ayrıca yine MHP’den Alaplı Belediye Başkan adayı olan Ön, il kongresinde MHP Genel Merkezi tarafından ‘aday çıkmayın’ talimatı gelmediği sürece aday olacağını belirtti.

 

MHP’li Ön açıklamasında, “ Biliyorsunuz 5 Eylül 2020 Cumartesi günü Merkez ilçe ile başlayacak, 27 Eylül 2020 Pazar günü de son olarak Gökçebey ilçemizde yapılacak ilçe kongrelerimiz sonucunda Genel Merkezimizin talimatlarıyla il kongrelerimiz başlayacak.  Bu süreçte genel merkezin ‘aday çıkmayın’ şeklinde bir telkini olmaması halinde, yapacağım istişareler sonucunda olumsuz bir telkin almazsam MHP Zonguldak İl Başkanlığına aday olacağım” dedi.

 

KOLTUĞU GENÇ İSİMLERE DEVREDERİM
Cevat Ön yol haritasını da açıklayarak, “Başta Celal Yetimoğlu ağabey olmak üzere Eski yeni il-ilçe başkanları, eski yeni il ilçe ocak başkanları ile bir istişare toplantısı yapacağım. Bu toplantı sonucunda arkadaşlarımız; ‘’tamam Cevat Ön, sen aday ol’’ derlerse aday olacağım. İstişare toplantısında arkadaşlarımız; ‘’Cevat Ön, sen değil şu arkadaşımız olsun’’ şeklinde bir karar çıkarsa, o karara da uyup aday olacak arkadaşımız için el birliği ile çalışacağız. Kimsenin adamı falan değilim. Zonguldak ‘ta ülküdaşlarımız arasında birtakım sorunlar, bölünmüşlükler var. Bu sorunları çözmek için aday olacağım ve seçilirsem de bir dönem sonra bir başka genç arkadaşımıza koltuğu devredeceğim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.