İl başkanlığına iki hafta sonra kayyum atanabilir!

19.09.2019 - 15:10, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2949+ kez okundu.
 

İl başkanlığına iki hafta sonra kayyum atanabilir!

Zonguldak, Kütahya, Konya, Aydın, Gaziantep, Manisa, Antalya  gibi bir çok ilçelerde de yapılmayan olağanüstü kongrelerin yapılabilmesi için  kayyım talebi ile açılan davalar gün geçtikçe artıyor. Hatırlanacağı üzere yeni atanan İYİ Parti Zonguldak İl Yönetiminin ardından parti içi muhalefet harekete geçmiş ve olağan üstü kongre için baskıyı artırmış ayrıca kayyumluk için dava açılmıştı.   Edinilen son bilgilere göre Zonguldak İyi Parti kayyumluk davası için İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’den belgeler ve parti tüzüğünün istendiği belirtiliyor. İlgili belgelerin mahkemeye iletilmemesi veya iletilmesine rağmen mahkemenin kayyumluk isteğine yönelik karar vermesi halinde İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığına yine parti üyelerinden oluşacak kayyum heyetinin atanacağı iddia edildi.   İYİ Parti Kayyum heyeti ise; Serhat Yıldırım, Batu Müftüoğlu ve Ahmet Göktürk   İŞTE MAHKEME TUTANAKLARI;

Zonguldak, Kütahya, Konya, Aydın, Gaziantep, Manisa, Antalya  gibi bir çok ilçelerde de yapılmayan olağanüstü kongrelerin yapılabilmesi için  kayyım talebi ile açılan davalar gün geçtikçe artıyor. Hatırlanacağı üzere yeni atanan İYİ Parti Zonguldak İl Yönetiminin ardından parti içi muhalefet harekete geçmiş ve olağan üstü kongre için baskıyı artırmış ayrıca kayyumluk için dava açılmıştı.

 

Edinilen son bilgilere göre Zonguldak İyi Parti kayyumluk davası için İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’den belgeler ve parti tüzüğünün istendiği belirtiliyor. İlgili belgelerin mahkemeye iletilmemesi veya iletilmesine rağmen mahkemenin kayyumluk isteğine yönelik karar vermesi halinde İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığına yine parti üyelerinden oluşacak kayyum heyetinin atanacağı iddia edildi.

 

İYİ Parti Kayyum heyeti ise; Serhat Yıldırım, Batu Müftüoğlu ve Ahmet Göktürk

 

İŞTE MAHKEME TUTANAKLARI;


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.