İl Başkanı İYİ Parti'de ki Ülkücülere çağrıda bulundu!

08.08.2019 - 22:44, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3632+ kez okundu.
 

İl Başkanı İYİ Parti'de ki Ülkücülere çağrıda bulundu!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti içinde siyaset yapan Ülkücülere 'geri dönün' çağrısının ardından MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner de İYİ Parti içinde siyaset yapan Ülkücülere çağrıda bulunarak 'yuvalarına' geri dönme çağrısında bulundu. Yalçıner açıklamasında, "Bilge liderimizin çağrısına istinaden; Zonguldak'ta bedenen iyi partide yer aldığı halde yüreği bizimle beraber olan bütün Ülkücü kardeşlerimizi Türk devletinin, Türk milletinin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında vatanımızın bütünlüğü ,milletimizin birlik ve beraberliği için birlikte mücadele etmeye, yuvanıza davet ediyoruz. MHP kapıları sizlere sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti içinde siyaset yapan Ülkücülere 'geri dönün' çağrısının ardından MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner de İYİ Parti içinde siyaset yapan Ülkücülere çağrıda bulunarak 'yuvalarına' geri dönme çağrısında bulundu.

Yalçıner açıklamasında, "Bilge liderimizin çağrısına istinaden; Zonguldak'ta bedenen iyi partide yer aldığı halde yüreği bizimle beraber olan bütün Ülkücü kardeşlerimizi Türk devletinin, Türk milletinin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında vatanımızın bütünlüğü ,milletimizin birlik ve beraberliği için birlikte mücadele etmeye, yuvanıza davet ediyoruz. MHP kapıları sizlere sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.