İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

23.10.2020 - 12:43, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1419+ kez okundu.
 

İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma Derneği ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu. Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma Derneği geçen hafta başlattığı kampanya sonucunda bölgedeki okullara ve mahalledeki ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla çalışma başlattı. Öğrencilerin kullanımı için hayırseverlerin destekleriyle bağışlanan tabletler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Dernek yönetimi projede destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma Derneği ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulundu.
Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma Derneği geçen hafta başlattığı kampanya sonucunda bölgedeki okullara ve mahalledeki ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla çalışma başlattı. Öğrencilerin kullanımı için hayırseverlerin destekleriyle bağışlanan tabletler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Dernek yönetimi projede destek olan hayırseverlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.