Heykelin fiyatı 1 Milyon lira!

19.11.2018 - 20:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2394+ kez okundu.
 

Heykelin fiyatı 1 Milyon lira!

Zonguldak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Abdullah Karagüzel, Uğur Mumcu kavşağı hakkında yaptığı değerlendirmede şok iddialarda bulundu. Karagüzel heykel ve kavşak çalışmasını ‘İsraf, müsriflik ve işbilmezlik’ olarak nitelendirirken heykel ile beraber kavşak düzenlemesinin 1 Milyon olduğunun söylediğini iddia etti. Uğur Mumcu kavşağına dikilen heykelin anlamsız olduğunun altını çizen Karagüzel, bu heykeli çöp toplama alanı olan Tombaklar’a yön ve işaret tabelası olarak koyulabileceği vurgusu yaptı. “HEYKELİ TOMBAKLAR’A DİKSİNLER” Karagüzel açıklamasında, “Biz kavşak düzenlemesi ve heykelin israf ve müsriflik olduğunu düşünüyoruz. O bölgede aslında olması gerek battı-çıktı konseptiydi. Ama her zamanki gibi boy badanaya değer verdikleri için o bölgeye diktikleri heykel 3. Heykel oldu. Her ne kadar üzerinden birkaç sembol olsa da biz heykel bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. Sembollerin hepsi banel. Ana sınıfına giden bir çocuğun çizdiği resim gibi. Bence o diktikleri heykel Tombaklar’da bulunan çöp alanına işaret levhası yapılabilirdi. Onu Sapça’ya dikebilirler yani. Zonguldak’ı ifade edecek sanat eserlerine ihtiyaç var ama öncelikle şehrin yollarının yapılmasına ihtiyaç var” dedi. “800 BİN İLE 1 MİLYON ARASI” Heykelin fiyatının net olarak belirtilmediğini ancak 1 Milyon olarak konulduğunun altını çizen Karagüzel, “Heykel fiyatı için belirtilen bir rakam yok. Denetim komisyonunda önümüze bir kalem getireceklerdir. Hep beraber göreceğiz. Ama şöyle söyleyeyim ki 800 Bin ile 1 Milyon arasında bir para harcandığı söyleniyor. Tabi bu kavşak düzenlemesi ile beraber toplamda bir rakam. Yine belirtiyorum ki bu israfi müsriflik ve iş bilmezliktir” dedi.

Zonguldak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Abdullah Karagüzel, Uğur Mumcu kavşağı hakkında yaptığı değerlendirmede şok iddialarda bulundu. Karagüzel heykel ve kavşak çalışmasını ‘İsraf, müsriflik ve işbilmezlik’ olarak nitelendirirken heykel ile beraber kavşak düzenlemesinin 1 Milyon olduğunun söylediğini iddia etti.

Uğur Mumcu kavşağına dikilen heykelin anlamsız olduğunun altını çizen Karagüzel, bu heykeli çöp toplama alanı olan Tombaklar’a yön ve işaret tabelası olarak koyulabileceği vurgusu yaptı.

“HEYKELİ TOMBAKLAR’A DİKSİNLER”

Karagüzel açıklamasında, “Biz kavşak düzenlemesi ve heykelin israf ve müsriflik olduğunu düşünüyoruz. O bölgede aslında olması gerek battı-çıktı konseptiydi. Ama her zamanki gibi boy badanaya değer verdikleri için o bölgeye diktikleri heykel 3. Heykel oldu. Her ne kadar üzerinden birkaç sembol olsa da biz heykel bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. Sembollerin hepsi banel. Ana sınıfına giden bir çocuğun çizdiği resim gibi. Bence o diktikleri heykel Tombaklar’da bulunan çöp alanına işaret levhası yapılabilirdi. Onu Sapça’ya dikebilirler yani. Zonguldak’ı ifade edecek sanat eserlerine ihtiyaç var ama öncelikle şehrin yollarının yapılmasına ihtiyaç var” dedi.

“800 BİN İLE 1 MİLYON ARASI”

Heykelin fiyatının net olarak belirtilmediğini ancak 1 Milyon olarak konulduğunun altını çizen Karagüzel, “Heykel fiyatı için belirtilen bir rakam yok. Denetim komisyonunda önümüze bir kalem getireceklerdir. Hep beraber göreceğiz. Ama şöyle söyleyeyim ki 800 Bin ile 1 Milyon arasında bir para harcandığı söyleniyor. Tabi bu kavşak düzenlemesi ile beraber toplamda bir rakam. Yine belirtiyorum ki bu israfi müsriflik ve iş bilmezliktir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.