Hastanede korkunç 'Corona' şüphesi!

26.02.2020 - 13:51, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3054+ kez okundu.
 

Hastanede korkunç 'Corona' şüphesi!

Bartın Olay Gazetesi’nin haberine göre Bartın Devlet Hastanesinde bir vatandaşın gribal şikayetler ile acil servise başvurduğu hastayı gören vatandaşların ise Bartın Olay Gazetesi Whatsap ihbar hattına şikayette bulundukları belirtildi.   Habere göre; Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisine ateşli gribal şikâyetle gelen bir öğrencinin 15 gün önce İtalya’da bulunduğunun ortaya çıkması üzerine tedbir amaçlı intaniye servisine alındığı belirtildi. Diğer taraftan yapılan incelemede virüs izine rastlanamazken yine de tedbir amaçlı tahlillerin yapılacağı açıklandı.

Bartın Olay Gazetesi’nin haberine göre Bartın Devlet Hastanesinde bir vatandaşın gribal şikayetler ile acil servise başvurduğu hastayı gören vatandaşların ise Bartın Olay Gazetesi Whatsap ihbar hattına şikayette bulundukları belirtildi.

 

Habere göre; Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisine ateşli gribal şikâyetle gelen bir öğrencinin 15 gün önce İtalya’da bulunduğunun ortaya çıkması üzerine tedbir amaçlı intaniye servisine alındığı belirtildi. Diğer taraftan yapılan incelemede virüs izine rastlanamazken yine de tedbir amaçlı tahlillerin yapılacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.