Hastanede bile böyle olursa...

10.08.2020 - 11:30, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3679+ kez okundu.
 

Hastanede bile böyle olursa...

Türkiye genelinde olduğu Zonguldak’ta da Corona Virüs vakaları artmaya devam ederken ‘yeni normal’ ile birlikte sosyal mesafe-maske-hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyulması gerektiği yetkililer tarafından açıklanmıştı.   Zonguldak’ta özellikle son günlerde artan Korona Virüs vakaları kent genelinde tedirginlik yaratırken WhatsApp ihbar hattımıza gelen bir fotoğraf ‘yok artık’ dedirtti. Zonguldak’ın ünlü hastanesi LEVEL’in ikinci katında kulak, burun, boğaz polikliniğinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe sayması tepki çekti. Hastane yetkililerinin sırada olan vatandaşlara bir süre müdahale etmediği görülüyor. Diğer taraftan Korona Virüs’ün hastanelerden yayılım oranının da fazla olması ortaya çıkan manzaranın sonuçları açısından şimdiden korku yarattı.

Türkiye genelinde olduğu Zonguldak’ta da Corona Virüs vakaları artmaya devam ederken ‘yeni normal’ ile birlikte sosyal mesafe-maske-hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyulması gerektiği yetkililer tarafından açıklanmıştı.

 

Zonguldak’ta özellikle son günlerde artan Korona Virüs vakaları kent genelinde tedirginlik yaratırken WhatsApp ihbar hattımıza gelen bir fotoğraf ‘yok artık’ dedirtti. Zonguldak’ın ünlü hastanesi LEVEL’in ikinci katında kulak, burun, boğaz polikliniğinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe sayması tepki çekti. Hastane yetkililerinin sırada olan vatandaşlara bir süre müdahale etmediği görülüyor. Diğer taraftan Korona Virüs’ün hastanelerden yayılım oranının da fazla olması ortaya çıkan manzaranın sonuçları açısından şimdiden korku yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.