Gürkan Gülay aday olacak mı?

SİYASET 22.10.2018 - 19:36, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1670+ kez okundu.
 

Gürkan Gülay aday olacak mı?

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’den Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak büyük bir çıkış yapan iş adamı Gürkan Gülay’dan Mart ayında yapılacak seçimlere yönelik açıklama geldi. İş hayatına yoğunlaşan ve siyasete ara verdiğini belirten Gürkan Gülay, yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı düşünmediğini belirtti. Siyaseti bırakmadığını ancak ara verdiğini belirten Gülay, Karadağ ve Türkiye arasında mekik dokuduğunu belirterek ilerleyen dönemlerde siyasete döneceği sinyallerini verdi. “ÜLKÜMÜZDEN VAZGEÇMEDİK” Gürkan Gülay açıklamasında, “Yurtdışında iş yaptığım ve iş yoğunluğumdan dolayı ben adaylık düşünmüyorum. Siyaseti düşünmemekten ziyade siyasete ara verdiğimi belirtmek istiyorum. Ben siyasete devam edersem MHP’de devam edeceğim. Biz ülkümüzden vazgeçmedik” ifadelerini kullandı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’den Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak büyük bir çıkış yapan iş adamı Gürkan Gülay’dan Mart ayında yapılacak seçimlere yönelik açıklama geldi. İş hayatına yoğunlaşan ve siyasete ara verdiğini belirten Gürkan Gülay, yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı düşünmediğini belirtti. Siyaseti bırakmadığını ancak ara verdiğini belirten Gülay, Karadağ ve Türkiye arasında mekik dokuduğunu belirterek ilerleyen dönemlerde siyasete döneceği sinyallerini verdi.

“ÜLKÜMÜZDEN VAZGEÇMEDİK”

Gürkan Gülay açıklamasında, “Yurtdışında iş yaptığım ve iş yoğunluğumdan dolayı ben adaylık düşünmüyorum. Siyaseti düşünmemekten ziyade siyasete ara verdiğimi belirtmek istiyorum. Ben siyasete devam edersem MHP’de devam edeceğim. Biz ülkümüzden vazgeçmedik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.