Gülüç'te sorun halledildi

24.12.2018 - 17:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2176+ kez okundu.
 

Gülüç'te sorun halledildi

  Gülüç Belediye Başkanı Gökhan DEMİRTAŞ, Karayolları Taşımacılık Kanunu'na göre otobüslerin Gülüç merkezinde yolcu indirme sorununun çözüme kavuştuğunu bildirdi. Başkan Demirtaş uzun zamandan beri sorun olan Ereğli Şehirlerarası Otobüs firmalarının Karayolu üzerindeki güzergahlarda, Yolcu bindirme ve Yolcu İndirme sorunu ile ilgili yaptığı açıklamada, Gülüç güzergahında karayolunda yolcu otobüslerinin Karayolları Taşıma Kanunu'na göre ortaya çıkan yolcu indirme sorununun vatandaşların yoğun tepkilerine neden oluyordu. Konunun tarafları ile yapılan yazışma ve görüşmeler sonucu alınan karar neticesinde Gülüç güzergahının 2 noktasında yolcu bindirilebileceğini ve indirilebileceğini anlatan Başkan Demirtaş, " Artık, otobüs firmaları Gülüç güzergahı üzerinde 2 noktada Gülüç girişi güzergahında ‘’ Yolcu bindirme ve Yolcu İndirme’’ , Çengel burnu Ahos oteli yanındaki güzergahta ‘’Yolcu indirme’’ yapabilecekler" dedi  

 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan DEMİRTAŞ, Karayolları Taşımacılık Kanunu'na göre otobüslerin Gülüç merkezinde yolcu indirme sorununun çözüme kavuştuğunu bildirdi.
Başkan Demirtaş uzun zamandan beri sorun olan Ereğli Şehirlerarası Otobüs firmalarının Karayolu üzerindeki güzergahlarda, Yolcu bindirme ve Yolcu İndirme sorunu ile ilgili yaptığı açıklamada, Gülüç güzergahında karayolunda yolcu otobüslerinin Karayolları Taşıma Kanunu'na göre ortaya çıkan yolcu indirme sorununun vatandaşların yoğun tepkilerine neden oluyordu.
Konunun tarafları ile yapılan yazışma ve görüşmeler sonucu alınan karar neticesinde Gülüç güzergahının 2 noktasında yolcu bindirilebileceğini ve indirilebileceğini anlatan Başkan Demirtaş, " Artık, otobüs firmaları Gülüç güzergahı üzerinde 2 noktada Gülüç girişi güzergahında ‘’ Yolcu bindirme ve Yolcu İndirme’’ , Çengel burnu Ahos oteli yanındaki güzergahta ‘’Yolcu indirme’’ yapabilecekler" dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.