Grup Başkanvekili Bekir Selçuk'tan KARAR67'ye kutlama

21.09.2019 - 20:16, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3284+ kez okundu.
 

Grup Başkanvekili Bekir Selçuk'tan KARAR67'ye kutlama

Zonguldak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Bekir Selçuk KARAR67 Gazetesi’nin 1. Kuruluş yıldönümünü yayımladığı mesaj ile kutladı. “BAŞARIYLA YERİNE GETİRMEKTEDİR” Başkan Selçuk mesajında, “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Zonguldak’ta gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden KARAR67 Gazetesi’nin 1 yıl içinde gösterdiği tavır ve yayıncılık anlayışı her kesimin takdirlerini toplamıştır. KARAR67 gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Zonguldak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Bekir Selçuk KARAR67 Gazetesi’nin 1. Kuruluş yıldönümünü yayımladığı mesaj ile kutladı.

“BAŞARIYLA YERİNE GETİRMEKTEDİR”

Başkan Selçuk mesajında, “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Zonguldak’ta gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden KARAR67 Gazetesi’nin 1 yıl içinde gösterdiği tavır ve yayıncılık anlayışı her kesimin takdirlerini toplamıştır. KARAR67 gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.