Genel Merkez yöneticisi Sarsık'tan mesaj var!

03.06.2019 - 11:22, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2404+ kez okundu.
 

Genel Merkez yöneticisi Sarsık'tan mesaj var!

Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tural Sarsık, Zonguldaklı vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Sarsık yaptığı açıklamada, “Bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, bölgemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.   “DUYGULAR PERÇİNLEŞİR” Tural Sarsık kutlama mesajının devamında, “Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Alemine, aziz milletimize, Ülkemize, bölgemize, şehrimize huzur sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tural Sarsık, Zonguldaklı vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Sarsık yaptığı açıklamada, “Bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, bölgemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.  

“DUYGULAR PERÇİNLEŞİR”

Tural Sarsık kutlama mesajının devamında, “Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Alemine, aziz milletimize, Ülkemize, bölgemize, şehrimize huzur sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.