Genç başkan Ali Babacan ile bir araya geldi

18.10.2020 - 22:23, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2248+ kez okundu.
 

Genç başkan Ali Babacan ile bir araya geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karabük 1. Olağan İl kongresini gerçekleştirirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da kongreye katılım sağladı.    Gerçekleştirilen kongreye DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt katılırken Merkez İlçe Başkanı Bozkurt, Ali Babacan ile bir araya geldi. İkilinin bir süre Zonguldak noktasında istişarelerde bulunduğu öğrenildi. Diğer taraftan Ali Babacan'ın Zonguldak'a geleceği kesinleşirken program detaylarının önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi. 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karabük 1. Olağan İl kongresini gerçekleştirirken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da kongreye katılım sağladı. 

 

Gerçekleştirilen kongreye DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt katılırken Merkez İlçe Başkanı Bozkurt, Ali Babacan ile bir araya geldi. İkilinin bir süre Zonguldak noktasında istişarelerde bulunduğu öğrenildi. Diğer taraftan Ali Babacan'ın Zonguldak'a geleceği kesinleşirken program detaylarının önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.