Gazeteciler Karar67 Bahçe ofisinde buluştu!

24.09.2019 - 16:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2278+ kez okundu.
 

Gazeteciler Karar67 Bahçe ofisinde buluştu!

Karaelmas Gazeteciler Derneği yönetim kurulu KARAR67 Gazetesi AGrden Ofis’te buluştu. Yapımı yüzde 90 tamamlanan ‘Bahçe ofisi’ ve KARAR67’nin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlayan gazeteciler ‘hayırlı olsun’ dedi. Ofis bahçesinde bir araya gelen gazeteciler ileriye dönük dernej hakkında istişare ederken Zonguldak noktasında da açık havada tartışma imkanı yaşanadı. “FARK YARATMIŞTIR” KGD Başkanı Mustafa Emen ziyarette, “KARAR67’nin hem yeni ofisi hem de 1. Kuruluş yıl dönümünü kutladık. Bu noktada İmtiyaz sahibi Emin Yaşar Karamalak ve Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak’a başarılar diledik. KARAR67 bir senede mesleki anlamda kendini kanıtlamış bir internet gazetesidir. Karar67 özel haber ve köşe yazıları ile dikkatleri üzerinden toplamış her geçen gün de ivmesini arttırarak yayın hayatına devam etmektedir. Bu bağlamda Karar67 Zonguldak’ta fark yaratmıştır. Başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Karaelmas Gazeteciler Derneği yönetim kurulu KARAR67 Gazetesi AGrden Ofis’te buluştu. Yapımı yüzde 90 tamamlanan ‘Bahçe ofisi’ ve KARAR67’nin 1. Kuruluş yıldönümünü kutlayan gazeteciler ‘hayırlı olsun’ dedi. Ofis bahçesinde bir araya gelen gazeteciler ileriye dönük dernej hakkında istişare ederken Zonguldak noktasında da açık havada tartışma imkanı yaşanadı.

“FARK YARATMIŞTIR”

KGD Başkanı Mustafa Emen ziyarette, “KARAR67’nin hem yeni ofisi hem de 1. Kuruluş yıl dönümünü kutladık. Bu noktada İmtiyaz sahibi Emin Yaşar Karamalak ve Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak’a başarılar diledik. KARAR67 bir senede mesleki anlamda kendini kanıtlamış bir internet gazetesidir. Karar67 özel haber ve köşe yazıları ile dikkatleri üzerinden toplamış her geçen gün de ivmesini arttırarak yayın hayatına devam etmektedir. Bu bağlamda Karar67 Zonguldak’ta fark yaratmıştır. Başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.