Futbol camiası yasta

13.10.2019 - 17:27, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2732+ kez okundu.
 

Futbol camiası yasta

Ereğli Belediyespor'un altyapı sorumlusu Zafer Men, Bartınspor-Çilimli Belediyespor arasında oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un altyapı sorumlusu 44 yaşındaki Zafer Men, rakipleri Bartınspor ile Çilimli Belediyespor arasında oynanacak maçı izlemek için Bartın Atatürk Stadyumu'na gitti. Tribünde maçın başlamasını bekleyen Men, birden yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan teknik adam, maçı izlemek için tribünde bulunan Doktor Levent Gülbezer tarafından yapılan kalp masajı ile hayata döndürüldü. Daha sonra sağlık görevlileri tarafından müdahalesi yapılan Zafer Men, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zafer Men hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Ereğli Belediyespor'un altyapı sorumlusu Zafer Men, Bartınspor-Çilimli Belediyespor arasında oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un altyapı sorumlusu 44 yaşındaki Zafer Men, rakipleri Bartınspor ile Çilimli Belediyespor arasında oynanacak maçı izlemek için Bartın Atatürk Stadyumu'na gitti. Tribünde maçın başlamasını bekleyen Men, birden yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan teknik adam, maçı izlemek için tribünde bulunan Doktor Levent Gülbezer tarafından yapılan kalp masajı ile hayata döndürüldü.
Daha sonra sağlık görevlileri tarafından müdahalesi yapılan Zafer Men, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zafer Men hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.