Flaş! İmzalar toplandı, olağanüstü kurultay sesleri!

Zonguldak 24.08.2019 - 13:58, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3766+ kez okundu.
 

Flaş! İmzalar toplandı, olağanüstü kurultay sesleri!

İYİ Parti Zonguldak il teşkilatında yeni yönetimin belirlenmesinin ardından parti içi muhalefetin hareketi geçtiği belirtiliyor. Daha önce İYİ Parti Genel Merkezinde yapılan GİK kurutayında çarşaf liste için Türkiye çapında çalışma yapan eski Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, delegelerden imza toplandıklarının altını çizerek olağanüst il kongresi için müracaatta bulunacaklarını iddia etti. "ÇALIŞIYORUZ" Yıldırım açıklamasında, "Biz olağaüstü il kongresi için çalışmalarımızı aşağı yukarı tamamaladık. Delegelerimizi ziyaret ederek 80 kadar imza topladık. Süreci doğru şekilde yöneterek olağanüstü kongre için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Zonguldak il teşkilatında yeni yönetimin belirlenmesinin ardından parti içi muhalefetin hareketi geçtiği belirtiliyor. Daha önce İYİ Parti Genel Merkezinde yapılan GİK kurutayında çarşaf liste için Türkiye çapında çalışma yapan eski Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, delegelerden imza toplandıklarının altını çizerek olağanüst il kongresi için müracaatta bulunacaklarını iddia etti.

"ÇALIŞIYORUZ"

Yıldırım açıklamasında, "Biz olağaüstü il kongresi için çalışmalarımızı aşağı yukarı tamamaladık. Delegelerimizi ziyaret ederek 80 kadar imza topladık. Süreci doğru şekilde yöneterek olağanüstü kongre için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.