Flaş! Başkan istifa etti

21.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2684+ kez okundu.
 

Flaş! Başkan istifa etti

Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı görevinden istifa ettiği öğrenildi. Devrek Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri başkanlık görevine Ayvacı’nın da yardımcısı olan Şaban Civelek’i getirdi. Göreve geldiğinden beri gerek yönetimle gerek bir çok konuda kurumla sorunlar yaşayan Satılmış Ayvacı yönetim kurulu tarafından görevinden istifa ettirildi. Diğer taraftan Devrek Ziraat Odası’nda yolsuzluk yaşandığı iddiaları üzerine Ziraat Odaları Birliği tarafından Devrek’e müfettiş yollanarak oda kayıtları incelenmişti.  KARAR67 Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak Devrek Ziraat Odası yolsuzluk iddialarının üzerine gitmişti. Ayvacı'nın istifa etmesinin arkasında çok ciddi iddialar da bulunuyor. 

Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı görevinden istifa ettiği öğrenildi. Devrek Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri başkanlık görevine Ayvacı’nın da yardımcısı olan Şaban Civelek’i getirdi. Göreve geldiğinden beri gerek yönetimle gerek bir çok konuda kurumla sorunlar yaşayan Satılmış Ayvacı yönetim kurulu tarafından görevinden istifa ettirildi.

Diğer taraftan Devrek Ziraat Odası’nda yolsuzluk yaşandığı iddiaları üzerine Ziraat Odaları Birliği tarafından Devrek’e müfettiş yollanarak oda kayıtları incelenmişti. 

KARAR67 Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak Devrek Ziraat Odası yolsuzluk iddialarının üzerine gitmişti. Ayvacı'nın istifa etmesinin arkasında çok ciddi iddialar da bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.