Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır!

28.02.2020 - 11:23, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2976+ kez okundu.
 

Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Suriye'nin İdlib kenti kırsalında rejim kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında şehit asker sayısının 33'e yükseldiğini açıkladı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır" dedi.   Diğer taraftan Kandil Gecesi yapılan saldırı ülke genelinde büyük üzüntü yaratırken vatandaşların evlerine Türk Bayrakları astığı görüldü.   Ülke ve Millet olarak birlik, beraberliğe daha kuvvetli sarılmamız gerekirken KARAR67 Ailesi olarak yayın politikamız gereği Ülkemiz ve Milletimiz ile beraber olduğumuzu belirtmek isteriz. ‘Bir Hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor’ mısralarında olduğu gibi bayrak uğruna canlarını veren Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Suriye'nin İdlib kenti kırsalında rejim kuvvetleri tarafından yapılan hava saldırısında şehit asker sayısının 33'e yükseldiğini açıkladı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır" dedi.

 

Diğer taraftan Kandil Gecesi yapılan saldırı ülke genelinde büyük üzüntü yaratırken vatandaşların evlerine Türk Bayrakları astığı görüldü.

 

Ülke ve Millet olarak birlik, beraberliğe daha kuvvetli sarılmamız gerekirken KARAR67 Ailesi olarak yayın politikamız gereği Ülkemiz ve Milletimiz ile beraber olduğumuzu belirtmek isteriz. ‘Bir Hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor’ mısralarında olduğu gibi bayrak uğruna canlarını veren Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.