Filyos projesi Zonguldak'ı mı, Bartın'ı mı kalkındırır!

23.01.2020 - 15:32, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2650+ kez okundu.
 

Filyos projesi Zonguldak'ı mı, Bartın'ı mı kalkındırır!

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tosun Filyos projesinde büyük aşama kaydedildiğini belirterek projenin sadece Zonguldak’a değil tüm bölgeye hizmet edeceğini dile getirdi. “TÜM KARADENİZ FAYDALANACAK” Başkan Tosun değerlendirmesinde, “Filyos’ta liman inşaatı ve üzerindeki endüstri bölgesi inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Sonuçta Filyos Zonguldak’ın bir beldesi. Bartın’da bizim daha önce bir ilçemizdi. Şimdilerde bir il. Sınırlarımız birbirine çok yakın. Şuanda onlar da Bartın’dan Filyos’a doğru bir yol yapıyorlar. Filyos tüm Batı Karadeniz faydalanacağı bir alan. Buradan herkes yaptığı iş nispetinde faydalanacak. Zonguldak, Bartın, Karabük hepimizin” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin KARAR67’ye değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tosun Filyos projesinde büyük aşama kaydedildiğini belirterek projenin sadece Zonguldak’a değil tüm bölgeye hizmet edeceğini dile getirdi.

“TÜM KARADENİZ FAYDALANACAK”

Başkan Tosun değerlendirmesinde, “Filyos’ta liman inşaatı ve üzerindeki endüstri bölgesi inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Sonuçta Filyos Zonguldak’ın bir beldesi. Bartın’da bizim daha önce bir ilçemizdi. Şimdilerde bir il. Sınırlarımız birbirine çok yakın. Şuanda onlar da Bartın’dan Filyos’a doğru bir yol yapıyorlar. Filyos tüm Batı Karadeniz faydalanacağı bir alan. Buradan herkes yaptığı iş nispetinde faydalanacak. Zonguldak, Bartın, Karabük hepimizin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.