Fatih'in ardından Kanuni de Zonguldak'a geliyor

14.10.2020 - 12:08, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2599+ kez okundu.
 

Fatih'in ardından Kanuni de Zonguldak'a geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kanuni Sondaj Gemisi’nin Zonguldak Filyos Limanına gelerek bakımlarının yapılacağını daha sonra ise Fatih Sondaj Gemisi işe birlikte Tuna-1 Lokasyonunda sondaja başlayacağını açıkladı.   Bakan Dönmez açıklamasında, “Kanuni Sondaj Gemimiz  Mersin Taşucu Limanında ayrıldı ve Haydarpaşa Limanına doğru yol alıyor. Burada kule söküm işlerini yapacağız. Gemimiz, kasım sonu gibi Zonguldak'taki Filyos Limanı'na intikal edecek. Burada kulenin montajı ve diğer bakımların ardından, Karadeniz'de artık Fatih ile birlikte sondaja başlayacak.” İfadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kanuni Sondaj Gemisi’nin Zonguldak Filyos Limanına gelerek bakımlarının yapılacağını daha sonra ise Fatih Sondaj Gemisi işe birlikte Tuna-1 Lokasyonunda sondaja başlayacağını açıkladı.

 

Bakan Dönmez açıklamasında, “Kanuni Sondaj Gemimiz  Mersin Taşucu Limanında ayrıldı ve Haydarpaşa Limanına doğru yol alıyor. Burada kule söküm işlerini yapacağız. Gemimiz, kasım sonu gibi Zonguldak'taki Filyos Limanı'na intikal edecek. Burada kulenin montajı ve diğer bakımların ardından, Karadeniz'de artık Fatih ile birlikte sondaja başlayacak.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.