Evde kal lütfen Zonguldak!

02.04.2020 - 18:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2640+ kez okundu.
 

Evde kal lütfen Zonguldak!

Ölüme kafa tutarcasına rutin hayatına devam eden Zonguldak halkı olası bir faciaya zemin hazırlamaya devam ediyor.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önceki akşam açıkladığı verilerde Corona Virüsü vakasından ölenlerin sıralamasında nüfus oranlamasına göre Zonguldak birinci sıraya yerleşmişti.   Tüm yaşanan vahim gelişmelere rağmen Zonguldak halkı ise ısrarla Gazipaşaya inmeye ve sosyal mesafeyi tanımamaya devam ediyor. Zonguldak Valiliği, Zonguldak Emniyeti, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün tüm uyarı ve denetimlerine rağmen vatandaşlar yine caddelerde boy gösteriyor.   Diğer taraftan Asri Mezarlığında defin işlemi yapılmazken Kırat’da yeni asri mezarlığı çalışmaları gün içinde devam etti. Yeni Asri mezarlığında orman açma çalışmalarının yanı sıra mezar bölümlerinin de inşaası devam ediyor. Zonguldak’ta ihtiyacı çokça karşılayacağı belli olan Yeni Asri Mezarlığında yaklaşık 100 mezar hazır. Yapılan hazırlıkların ise rutin şekilde şehrin ihtiyacını taşımaya yönelik olduğu ifade edildi. Karar67 Gazetesi olarak Zonguldak halkını daha duyarlı olmaya ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya davet ediyoruz. HABER: BATUHAN KARAMALAK

Ölüme kafa tutarcasına rutin hayatına devam eden Zonguldak halkı olası bir faciaya zemin hazırlamaya devam ediyor.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önceki akşam açıkladığı verilerde Corona Virüsü vakasından ölenlerin sıralamasında nüfus oranlamasına göre Zonguldak birinci sıraya yerleşmişti.

 

Tüm yaşanan vahim gelişmelere rağmen Zonguldak halkı ise ısrarla Gazipaşaya inmeye ve sosyal mesafeyi tanımamaya devam ediyor. Zonguldak Valiliği, Zonguldak Emniyeti, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğünün tüm uyarı ve denetimlerine rağmen vatandaşlar yine caddelerde boy gösteriyor.

 

Diğer taraftan Asri Mezarlığında defin işlemi yapılmazken Kırat’da yeni asri mezarlığı çalışmaları gün içinde devam etti. Yeni Asri mezarlığında orman açma çalışmalarının yanı sıra mezar bölümlerinin de inşaası devam ediyor. Zonguldak’ta ihtiyacı çokça karşılayacağı belli olan Yeni Asri Mezarlığında yaklaşık 100 mezar hazır. Yapılan hazırlıkların ise rutin şekilde şehrin ihtiyacını taşımaya yönelik olduğu ifade edildi.

Karar67 Gazetesi olarak Zonguldak halkını daha duyarlı olmaya ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya davet ediyoruz.

HABER: BATUHAN KARAMALAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.