Erol Pesen'in abla acısı

02.12.2018 - 14:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2948+ kez okundu.
 

Erol Pesen'in abla acısı

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şefi ve aynı zamanda yıllarda Zonguldak’ta üst düzey hakemlik yapan, Bölgesel Gözlemci Erol Pesen’in ablası Şenay Çınar vefat etti. Bir süredir Ankara Medicana İnternational Hastanesi’nde tedavi gören merhum Şenay Çınar’ın vefatı başta kardeşi Erol Pesen olmak üzere Çınar ve Pesen ailesini derin üzüntüye boğdu. Şenay Çınar Pazartesi günü Ereğli’de gerçekleştirilecek cenaze töreniyle toprağa verilecek. Karar67 gazetesi olarak Merhum Şenay Çınar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şefi ve aynı zamanda yıllarda Zonguldak’ta üst düzey hakemlik yapan, Bölgesel Gözlemci Erol Pesen’in ablası Şenay Çınar vefat etti. Bir süredir Ankara Medicana İnternational Hastanesi’nde tedavi gören merhum Şenay Çınar’ın vefatı başta kardeşi Erol Pesen olmak üzere Çınar ve Pesen ailesini derin üzüntüye boğdu. Şenay Çınar Pazartesi günü Ereğli’de gerçekleştirilecek cenaze töreniyle toprağa verilecek.

Karar67 gazetesi olarak Merhum Şenay Çınar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.