Erkmen allak bullak oldu

28.10.2020 - 18:06, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1730+ kez okundu.
 

Erkmen allak bullak oldu

Erkmen ‘allak bullak’ oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in MHP’ye yönelik sözlerine sert ifadeler ile cevap verdi. Demirköse, İYİ Parti’nin Zonguldak gündemini geriden takip ettiğini Erkmen’in uzun süre Ankara’dan partisini yönettiğini dile getirdi.  “ONLAR İŞİNE BAKSINLAR” MHP İl Başkanı Demirköse, İYİ Parti-HDP ilişkisine yönelik eleştirisinde, “Öncelikle Merkez İlçe Başkanımız Süleyman Erbay doğru bir tespit yapmış ve ifade kullanmıştır. Ancak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in ifadeleri tamamen yanlıştır. Çünkü İYİ Parti her şeyden evvel bugün HDP’liler ile yürümüş ve onları savunmuştur. Bunların hesabını vermeliler. Daha düne kadar HDP’li bir milletvekili ‘Bugün o koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz. PKK’ya oy verenlerin gönüldaşların sayesinde orada oturuyorsunuz’ demiştir. İYİ Partililer bu sözlere cevap verememiştir. İlk önce bunu çözsünler. Selahattin Demirtaş’a sahip çıkmanın hesabını versinler. PKK’lılara sahip çıkmanın hesabını versinler. Ondan sonra MHP’ye söz söylemeye kalksınlar. Kimsenin MHP’ye söz söylemeye hakkı yoktur. MHP ülkenin bekası için 15 Temmuz’da yurdun her noktasında Emniyet binaları, Cumhurbaşkanı Yerleşkesi saldırı altındayken MHP ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli zalimlere dur demiştir. MHP ülkeye ve bekaya sahip çıkmıştır. İYİ Parti’nin söylecek bir sözü yoktur. Onlar kendi hesaplarını yapsınlar kendi işlerine baksınlar.” İfadelerini kullandı.  “İKTİDAR OLMAK DEMEKTİR” Yavuz Erkmen’in parti değiştirmesi ile birlikte söylemlerinin de değiştiğine vurgu yapan MHP’li Demirköse, “Yavuz Erkmen MHP’den aday olduğu zamanlarda MHP’yi savunan ifadeler kullanıyordu. Bir anda İYİ Parti saflarına geçtiği zaman bir anda ifadeleri değişti ve allak bullak oldu. Anlaşılan fikri de allak bullak olmuş görüşleri de. Biraz karışıklık var kendisinde. Bütün siyasi partilerde iktidar olma talebi vardır. İktidar olmak demek sadece mecliste birinci parti olmak demek de değildir. Eğer ki MHP ülkemizin bekası için hükümet ile hareket ediyorsa bu da bizim için iktidar olmak demektir.” Dedi. “İYİ PARTİ GERİDEN TAKİP EDİYOR” Yavuz Erkmen’in uzun süre Ankara’dan partisini yönettiğini belirten Varol Demirköse, “İYİ Parti şuanda gündem olmuş ifadeler kullanıyor olabilir. Ama şuan Zonguldak’ın sorunlarına vakıf durumda değiller. Gündem olmak için ifadeler kullanıyorlar. Mesela TTK ile ilgili yaptıkları açıklamayı da biz inceledik. Genel müdürümüz ile de görüştük. TTK’nın satılması zaten gündemde değil. İYİ Parti baya bir geride kaldığı içinden gündem yakalamak için bu ifadeleri kullanıyor olabilir. Yavuz Erkmen uzun zamandan bu yanan Ankara’dan partiyi yönetiyor. Yakın dönemde Zonguldak’a yerleşti. Ayrıca CHP’nin Milletvekilleri de Ankara’dan Zonguldak’ı yönetmeye çalışıyor. “ ifadelerini kullandı.

Erkmen ‘allak bullak’ oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in MHP’ye yönelik sözlerine sert ifadeler ile cevap verdi. Demirköse, İYİ Parti’nin Zonguldak gündemini geriden takip ettiğini Erkmen’in uzun süre Ankara’dan partisini yönettiğini dile getirdi. 

“ONLAR İŞİNE BAKSINLAR”

MHP İl Başkanı Demirköse, İYİ Parti-HDP ilişkisine yönelik eleştirisinde, “Öncelikle Merkez İlçe Başkanımız Süleyman Erbay doğru bir tespit yapmış ve ifade kullanmıştır. Ancak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in ifadeleri tamamen yanlıştır. Çünkü İYİ Parti her şeyden evvel bugün HDP’liler ile yürümüş ve onları savunmuştur. Bunların hesabını vermeliler. Daha düne kadar HDP’li bir milletvekili ‘Bugün o koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz. PKK’ya oy verenlerin gönüldaşların sayesinde orada oturuyorsunuz’ demiştir. İYİ Partililer bu sözlere cevap verememiştir. İlk önce bunu çözsünler. Selahattin Demirtaş’a sahip çıkmanın hesabını versinler. PKK’lılara sahip çıkmanın hesabını versinler. Ondan sonra MHP’ye söz söylemeye kalksınlar. Kimsenin MHP’ye söz söylemeye hakkı yoktur. MHP ülkenin bekası için 15 Temmuz’da yurdun her noktasında Emniyet binaları, Cumhurbaşkanı Yerleşkesi saldırı altındayken MHP ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli zalimlere dur demiştir. MHP ülkeye ve bekaya sahip çıkmıştır. İYİ Parti’nin söylecek bir sözü yoktur. Onlar kendi hesaplarını yapsınlar kendi işlerine baksınlar.” İfadelerini kullandı. 

“İKTİDAR OLMAK DEMEKTİR”

Yavuz Erkmen’in parti değiştirmesi ile birlikte söylemlerinin de değiştiğine vurgu yapan MHP’li Demirköse, “Yavuz Erkmen MHP’den aday olduğu zamanlarda MHP’yi savunan ifadeler kullanıyordu. Bir anda İYİ Parti saflarına geçtiği zaman bir anda ifadeleri değişti ve allak bullak oldu. Anlaşılan fikri de allak bullak olmuş görüşleri de. Biraz karışıklık var kendisinde. Bütün siyasi partilerde iktidar olma talebi vardır. İktidar olmak demek sadece mecliste birinci parti olmak demek de değildir. Eğer ki MHP ülkemizin bekası için hükümet ile hareket ediyorsa bu da bizim için iktidar olmak demektir.” Dedi.

“İYİ PARTİ GERİDEN TAKİP EDİYOR”

Yavuz Erkmen’in uzun süre Ankara’dan partisini yönettiğini belirten Varol Demirköse, “İYİ Parti şuanda gündem olmuş ifadeler kullanıyor olabilir. Ama şuan Zonguldak’ın sorunlarına vakıf durumda değiller. Gündem olmak için ifadeler kullanıyorlar. Mesela TTK ile ilgili yaptıkları açıklamayı da biz inceledik. Genel müdürümüz ile de görüştük. TTK’nın satılması zaten gündemde değil. İYİ Parti baya bir geride kaldığı içinden gündem yakalamak için bu ifadeleri kullanıyor olabilir. Yavuz Erkmen uzun zamandan bu yanan Ankara’dan partiyi yönetiyor. Yakın dönemde Zonguldak’a yerleşti. Ayrıca CHP’nin Milletvekilleri de Ankara’dan Zonguldak’ı yönetmeye çalışıyor. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.