Ergin Özkul'un baba acısı

30.10.2019 - 11:57, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3283+ kez okundu.
 

Ergin Özkul'un baba acısı

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yönetim kurulu üyesi ve Lens Medya Haber Sitesi ortağı gazeteci Ergin Özkul’un babası Orhan Özkul tedavi görmekte olduğu Bülent Ecevit Üniversitesi hastanesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Rahmetli Orhan Özkul’un cenazesi yarın (perşembe )öğle namazına müteakip Kozlu Aziziye Camii’n kılınacak olan cenaze namazından sonra sonsuzluğa uğurlanacaktır. KARAR67 ailesi olarak meslektaşımız Ergin Özkul’un babası Orhan Özkul’a Allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yönetim kurulu üyesi ve Lens Medya Haber Sitesi ortağı gazeteci Ergin Özkul’un babası Orhan Özkul tedavi görmekte olduğu Bülent Ecevit Üniversitesi hastanesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Rahmetli Orhan Özkul’un cenazesi yarın (perşembe )öğle namazına müteakip Kozlu Aziziye Camii’n kılınacak olan cenaze namazından sonra sonsuzluğa uğurlanacaktır.

KARAR67 ailesi olarak meslektaşımız Ergin Özkul’un babası Orhan Özkul’a Allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.