Ereğli kayıpla başladı!

Kozlu 23.09.2018 - 17:51, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2756+ kez okundu.
 

Ereğli kayıpla başladı!

Yeni sezon öncesi Ziraat Türkiye Kupasında 1074 Çankırı ve Gebzespor galibiyetle lig öncesi moral bulan Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun ilk maçında konuk ettiği Sakarya temsilcisi Hendekspor önünde 2 puan kaybetti.   Maça tutuk başlayan eflatun beyazlılar, 37.dakikada Hakan Soylu’nun golü ile 1-0 geriye düştü. Soyunma odasına da bu golün moral bozukluğu ile giren eflatun beyazlılar, ikinci yarıya istekli var arzulu başlasa da gününde olan konuk ekip kalecisi Oğuz Kaan Barış’ı geçemedi. 83.dakikada Koray Kurt’un golü ile beraberliği yakalayan eflatun beyazlılar, uzatmalar ile birlikte kalan 13 dakikada rakip kaleye yüklense de golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda sahasında Antalyaspor’u konuk edecek eflatun beyazlılar sezonun ikinci haftasında Kaynaşlı deplasmanına konuk olacak.   10. Grupta Diğer Sonuçlar Karasuspor : 1 Devrek Bld: 1 Bartınspor :1 1877 Alemdağ:0 Çilimli Bld :0 Kaynaşlı Bld : 0 Beylerbeyi :0 Serdivanspor : 1 Beşyüzevler : 3 Yeşil Bursa :0 (Hükmen) Bursa Zaferspor : 0 Küçükyalı Yelken : 0

Yeni sezon öncesi Ziraat Türkiye Kupasında 1074 Çankırı ve Gebzespor galibiyetle lig öncesi moral bulan Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun ilk maçında konuk ettiği Sakarya temsilcisi Hendekspor önünde 2 puan kaybetti.

 

Maça tutuk başlayan eflatun beyazlılar, 37.dakikada Hakan Soylu’nun golü ile 1-0 geriye düştü. Soyunma odasına da bu golün moral bozukluğu ile giren eflatun beyazlılar, ikinci yarıya istekli var arzulu başlasa da gününde olan konuk ekip kalecisi Oğuz Kaan Barış’ı geçemedi.

83.dakikada Koray Kurt’un golü ile beraberliği yakalayan eflatun beyazlılar, uzatmalar ile birlikte kalan 13 dakikada rakip kaleye yüklense de golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda sahasında Antalyaspor’u konuk edecek eflatun beyazlılar sezonun ikinci haftasında Kaynaşlı deplasmanına konuk olacak.

 

10. Grupta Diğer Sonuçlar
Karasuspor : 1 Devrek Bld: 1

Bartınspor :1 1877 Alemdağ:0

Çilimli Bld :0 Kaynaşlı Bld : 0

Beylerbeyi :0 Serdivanspor : 1

Beşyüzevler : 3 Yeşil Bursa :0 (Hükmen)

Bursa Zaferspor : 0 Küçükyalı Yelken : 0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.