Erdoğan'ın çağrısına uyan tek başkan o oldu!

SİYASET 24.09.2018 - 20:06, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2920+ kez okundu.
 

Erdoğan'ın çağrısına uyan tek başkan o oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına parti hassasiyetlerini hatırlatarak “Davaya zarar verecek hal ve hareketlerden kaçının. Halkın beklentilerine kulak tıkamayın. Vatandaş size 24 saat ulaşacak. Lüks yaşamdan uzak durun” açıklamalarının ardında Zonguldak’ta gözler belediye başkanlarına çevrilmişti. AK Parti tarafından alınan tasarruf tedbirleri kapsamında belediye başkanlarının lüx yaşantıdan uzak olmaları söylenirken Zonguldak’ta belediyeler arasında bu talimata ilk uyan Kozlu Belediyesi oldu. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, tasarruf tedbirleri sebebiyle şahsi aracı ile seyahat ederken yakıt giderlerini yine kendisinin ödediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına parti hassasiyetlerini hatırlatarak “Davaya zarar verecek hal ve hareketlerden kaçının. Halkın beklentilerine kulak tıkamayın. Vatandaş size 24 saat ulaşacak. Lüks yaşamdan uzak durun” açıklamalarının ardında Zonguldak’ta gözler belediye başkanlarına çevrilmişti.

AK Parti tarafından alınan tasarruf tedbirleri kapsamında belediye başkanlarının lüx yaşantıdan uzak olmaları söylenirken Zonguldak’ta belediyeler arasında bu talimata ilk uyan Kozlu Belediyesi oldu. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, tasarruf tedbirleri sebebiyle şahsi aracı ile seyahat ederken yakıt giderlerini yine kendisinin ödediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.