En düşük işçi maaşı 2 Bin 750 lira olacak!

Kozlu 03.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3227+ kez okundu.
 

En düşük işçi maaşı 2 Bin 750 lira olacak!

AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, Kozlu Belediyesi’nde çalışan eski ve yejni personel ile bir araya geldi. Belediyeyi kazanmaları halinde hayata geçirecekleri projeleri çalışanlar ile istişare eden Bektaş asıl müjdeyi ise maaşlar konusunda verdi.   Göreve gelmeleri halinde belediye ile çalışanlar arasındaki hukukun tesis edilerek ücretlerde hakkaniyet ölçüsünü tutturacaklarını ifade eden Başkan adayı Bektaş, en düşük ücretin 2.750 Lira olacağını ve işten çıkarma olmayacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, Kozlu Belediyesi’nde çalışan eski ve yejni personel ile bir araya geldi. Belediyeyi kazanmaları halinde hayata geçirecekleri projeleri çalışanlar ile istişare eden Bektaş asıl müjdeyi ise maaşlar konusunda verdi.

 

Göreve gelmeleri halinde belediye ile çalışanlar arasındaki hukukun tesis edilerek ücretlerde hakkaniyet ölçüsünü tutturacaklarını ifade eden Başkan adayı Bektaş, en düşük ücretin 2.750 Lira olacağını ve işten çıkarma olmayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.