Elmas Tv FETÖ taktiği mi uyguluyor?

24.09.2020 - 19:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3661+ kez okundu.
 

Elmas Tv FETÖ taktiği mi uyguluyor?

Otobüs işletmecisi Akın Kavi’nin sahibi olduğu Elmas Tv’den geçtiğimiz aylarda yapılan haberler okuyanları şoke etti. Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan’ı ‘Özel halk otobüsü istekleri’ yerine gelmedi diye yerden yere vuran yayınlar yapan Elmas Tv’nin daha önce Ömer Selim Alan’ı eleştirenlere ‘FETÖ artığı’ dediği ortaya çıktı. İşi olunca ‘Öyle’ işi olmayınca ‘Böyle’ haber yapan Elmas Tv’nin yayın politikası görenleri güldürürken o dönem ki haberde Doktor Ömer Selim Alan’a yönelik şu ifadeler dikkat çekti, “Bugüne kadar adeta hizmete aç kalan Zonguldak halkının tek isteği ise, kendi menfaatlerini gözeten bu çıkar çevrelerinin, geldiği günden beri Zonguldak'ın adeta çehresini değiştiren ve yaptıkları ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini toplayan Ömer Selim Alan'a ayak bağı olmaması”. Ömer Selim Alan’ı eleştirenleri FETÖ’cülük ile yaftalayan Elmas Tv, bugünlerde ise Ömer Selim Alan’a ağır ifadeler ile yükleniyor. Yine aynı haberde şu ifadelere yer veriliyor, “FETÖ artığı bu zihniyetler,   belediye başkanı Ömer Selim Alan'ı hedef haline getirmek için sıkça toplantı yaparak planlarını masaya  yatırdıkları iddia ediliyor. FETÖ artığı bu zihniyetlerin şuan yaptıkları tek şey, Ak Parti şemsiyesi altında olmak ve kendilerini güvenceye alarak, hem ticaretlerini hem siyasetlerini devam ettirmek. Parti yönetiminde bulunan bu isimlerin çarsı pazar gezip kendi istediklerini gündemde tutmak için para saçtığı gelen iddialar arasında. Hem kendi ticaretlerini sürdürmek hemde parti yönetimini istedikleri gibi dizany etmeye çalışan, FETÖ alışkanlığı Firavun aklının, seçilmiş belediye başkanını yıpratmaya çalışacak kadar gözünü hırs bürüdü. Bir yönetim içinde bulunan bu çürük elmaların kongre sürecinin ardından temizlenmesi bekleniyor. Parti içindeki bu ihanet çetesi hain darbe girişiminin ardından her ne kadar FETÖ ile bağımız kalmadı dese de izledikleri yöntem FETÖ nün zihniyeti ile bire bir örtüşüyor.” İfadelerine yer verilmişti. ŞİMDİ SORUYORUZ: ÖMER SELİM ALAN’I HEDEF HELİNE GETİRENLERE FETÖCÜ DİYEN ELMAS TV ŞİMDİLERDE ÖMER SELİM ALAN’I NEDEN HEDEF HALİNE GETİRİYOR?   ELMAS TV’NİN YAPTIĞI KENDİ HABERLERİNE GÖRE ‘FETÖ’ TAKTİĞİ MİDİR?   İLGİLİ HABERİN LİNKİ: http://www.elmas67.com/genel/yaptiklari-seytanin-aklina-gelmez-feto-artigi-zihniyetin-zonguldak-ta-h37294.html  

Otobüs işletmecisi Akın Kavi’nin sahibi olduğu Elmas Tv’den geçtiğimiz aylarda yapılan haberler okuyanları şoke etti. Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan’ı ‘Özel halk otobüsü istekleri’ yerine gelmedi diye yerden yere vuran yayınlar yapan Elmas Tv’nin daha önce Ömer Selim Alan’ı eleştirenlere ‘FETÖ artığı’ dediği ortaya çıktı.

İşi olunca ‘Öyle’ işi olmayınca ‘Böyle’ haber yapan Elmas Tv’nin yayın politikası görenleri güldürürken o dönem ki haberde Doktor Ömer Selim Alan’a yönelik şu ifadeler dikkat çekti, “Bugüne kadar adeta hizmete aç kalan Zonguldak halkının tek isteği ise, kendi menfaatlerini gözeten bu çıkar çevrelerinin, geldiği günden beri Zonguldak'ın adeta çehresini değiştiren ve yaptıkları ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini toplayan Ömer Selim Alan'a ayak bağı olmaması”.

Ömer Selim Alan’ı eleştirenleri FETÖ’cülük ile yaftalayan Elmas Tv, bugünlerde ise Ömer Selim Alan’a ağır ifadeler ile yükleniyor. Yine aynı haberde şu ifadelere yer veriliyor, “FETÖ artığı bu zihniyetler,   belediye başkanı Ömer Selim Alan'ı hedef haline getirmek için sıkça toplantı yaparak planlarını masaya  yatırdıkları iddia ediliyor. FETÖ artığı bu zihniyetlerin şuan yaptıkları tek şey, Ak Parti şemsiyesi altında olmak ve kendilerini güvenceye alarak, hem ticaretlerini hem siyasetlerini devam ettirmek. Parti yönetiminde bulunan bu isimlerin çarsı pazar gezip kendi istediklerini gündemde tutmak için para saçtığı gelen iddialar arasında. Hem kendi ticaretlerini sürdürmek hemde parti yönetimini istedikleri gibi dizany etmeye çalışan, FETÖ alışkanlığı Firavun aklının, seçilmiş belediye başkanını yıpratmaya çalışacak kadar gözünü hırs bürüdü. Bir yönetim içinde bulunan bu çürük elmaların kongre sürecinin ardından temizlenmesi bekleniyor. Parti içindeki bu ihanet çetesi hain darbe girişiminin ardından her ne kadar FETÖ ile bağımız kalmadı dese de izledikleri yöntem FETÖ nün zihniyeti ile bire bir örtüşüyor.” İfadelerine yer verilmişti.

ŞİMDİ SORUYORUZ: ÖMER SELİM ALAN’I HEDEF HELİNE GETİRENLERE FETÖCÜ DİYEN ELMAS TV ŞİMDİLERDE ÖMER SELİM ALAN’I NEDEN HEDEF HALİNE GETİRİYOR?

 

ELMAS TV’NİN YAPTIĞI KENDİ HABERLERİNE GÖRE ‘FETÖ’ TAKTİĞİ MİDİR?

 

İLGİLİ HABERİN LİNKİ: http://www.elmas67.com/genel/yaptiklari-seytanin-aklina-gelmez-feto-artigi-zihniyetin-zonguldak-ta-h37294.html

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.