Ekmeğin içinden çıktı gören şok oldu

03.06.2020 - 14:22, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3244+ kez okundu.
 

Ekmeğin içinden çıktı gören şok oldu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ekmekten çıkanlar mide bulandırdı. İlçenin Nihat Kantarcı Caddesinde bulunan bir marketten alınan ekmekten pislik çıktı. Ekmeğin arasındaki pislik parçası vatandaşı şoke etti. Markete giderek duruma tepki gösteren vatandaş şikayetçi oldu. Market çalışanları ise ekmeklerin çeşitli fırınlardan geldiğini söyleyerek sorumluluğu kabul etmedi. Yetkililerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, bu tür sorunların ilçede çok yaşandığını söyleyerek fırın, lokanta ve pastanelerin daha fazla denetim altına alınmasını istedi.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ekmekten çıkanlar mide bulandırdı.
İlçenin Nihat Kantarcı Caddesinde bulunan bir marketten alınan ekmekten pislik çıktı. Ekmeğin arasındaki pislik parçası vatandaşı şoke etti. Markete giderek duruma tepki gösteren vatandaş şikayetçi oldu. Market çalışanları ise ekmeklerin çeşitli fırınlardan geldiğini söyleyerek sorumluluğu kabul etmedi.
Yetkililerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, bu tür sorunların ilçede çok yaşandığını söyleyerek fırın, lokanta ve pastanelerin daha fazla denetim altına alınmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.