Dükkan yapılacak! Bakın kimler yerleşecek!

Çaycuma 31.10.2018 - 19:28, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1809+ kez okundu.
 

Dükkan yapılacak! Bakın kimler yerleşecek!

Zonguldak Belediye Meclisi’nde Kasım ayında yapılacak görüşmelerin en dikkat çeken maddeleri arasında Terakki Mahallesi ile Site’yi bağlayan viyadüğün altına yapılacak dükkanlar olacak. Meclis gündemine gelecek ilgili madde de viyadük altına dükkan tarzı taşınmazların yapılacağı ve bu yapılacak alanlara Terakki Mahallesi Muhtarlığı, Bahçelievler Muhtarlığı ve Zonguldak Sakatlar Derneği’nin yerleşeceği öğrenildi. Ancak bazı meclis üyelerinin ilgili dükkanlara muhtarların yerleşmesine şerh düşme hazırlında olduğu iddia edildi.  

Zonguldak Belediye Meclisi’nde Kasım ayında yapılacak görüşmelerin en dikkat çeken maddeleri arasında Terakki Mahallesi ile Site’yi bağlayan viyadüğün altına yapılacak dükkanlar olacak.

Meclis gündemine gelecek ilgili madde de viyadük altına dükkan tarzı taşınmazların yapılacağı ve bu yapılacak alanlara Terakki Mahallesi Muhtarlığı, Bahçelievler Muhtarlığı ve Zonguldak Sakatlar Derneği’nin yerleşeceği öğrenildi. Ancak bazı meclis üyelerinin ilgili dükkanlara muhtarların yerleşmesine şerh düşme hazırlında olduğu iddia edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.