Dikkat çeken Posbıyık açıklaması!

27.09.2018 - 19:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2885+ kez okundu.
 

Dikkat çeken Posbıyık açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney, belediye başkan aday adaylığı için bir çok başvuru olacağını tahmin ettiklerini dile getirdi. Harun Akın hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Güney, Akın’ın belediye başkanlığı için düşüncesi varsa başvuru yapabileceğini dile getirdi. Diğer taraftan en merak edilen konulardan olan Halil Posbıyık konusunda değerlendirme yapan Başkan Güney, Posbıyık isminin geçtiği anlarda heyecanlandığı dikkatlerden kaçmayarak “, “Halil Bey de 23 sene Ereğli’de belediye başkanlığı yapmış bir isim. Sayın Posbıyık, CHP’den belediye başkan adaylığı noktasında başvurursa tabi biz de bunu düşünebiliriz” dedi. HARUN AKIN AÇIKLAMASI , “Adaylığı noktasında resmi anlamda bir müracat şuan partimize gelmedi. Ama şifahanen olacakların isimleri geliyor. Tabi bizde aday adayı sayısı çok fazla olacak gibi duruyor. Genel merkezin takviminden sonra aday çoğunluğu yaşanacağı belli. Harun Akın’ın şuan bir başvurusu yok. Tabi Harun bey de partimizin eski milletvekili ve şuan hala üyesidir. Kendilerinin böyle bir düşüncesi varsa belediye başkanlığına müracaat edebilir.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney, belediye başkan aday adaylığı için bir çok başvuru olacağını tahmin ettiklerini dile getirdi. Harun Akın hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Güney, Akın’ın belediye başkanlığı için düşüncesi varsa başvuru yapabileceğini dile getirdi.

Diğer taraftan en merak edilen konulardan olan Halil Posbıyık konusunda değerlendirme yapan Başkan Güney, Posbıyık isminin geçtiği anlarda heyecanlandığı dikkatlerden kaçmayarak “, “Halil Bey de 23 sene Ereğli’de belediye başkanlığı yapmış bir isim. Sayın Posbıyık, CHP’den belediye başkan adaylığı noktasında başvurursa tabi biz de bunu düşünebiliriz” dedi.

HARUN AKIN AÇIKLAMASI

, “Adaylığı noktasında resmi anlamda bir müracat şuan partimize gelmedi. Ama şifahanen olacakların isimleri geliyor. Tabi bizde aday adayı sayısı çok fazla olacak gibi duruyor. Genel merkezin takviminden sonra aday çoğunluğu yaşanacağı belli. Harun Akın’ın şuan bir başvurusu yok. Tabi Harun bey de partimizin eski milletvekili ve şuan hala üyesidir. Kendilerinin böyle bir düşüncesi varsa belediye başkanlığına müracaat edebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.