Devrek afetle mücadelede örnek!

19.06.2019 - 12:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3332+ kez okundu.
 

Devrek afetle mücadelede örnek!

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ilçede etkili sağanak yağış sonrası yaşanan su baskınları ile etkin şekilde mücadele edildiğini dile getirdi. Bozkurt yaptığı açıklamada, "ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI BELEDİYEMİZ GÖREV BAŞINDA Dün kent merkezinde etkili olan ani ve kuvvetli yağış sonucu meydana gelen mağduriyetler belediyemize ait ekipler tarafından teyakkuza geçilerek kısa sürede giderilmiştir.  Devrek’te dün saat 14.30 sularında başlayan ani ve şiddetli yağmur çeşitli noktalarda su baskınlarına neden oldu. Meydana gelen su baskınları sonucu oluşan mağduriyetler belediyemiz ekipleri tarafından en kısa sürede giderildi.  Yağış sonrası mağduriyetlerin giderilmesi noktasında Belediye Başkan Vekilimiz Hüsnü Işık ve Başkan Yardımcımız Recep Korum çalışmaları yürüten ekibin başında yer alarak, vatandaşlarla görüştü" dedi.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ilçede etkili sağanak yağış sonrası yaşanan su baskınları ile etkin şekilde mücadele edildiğini dile getirdi. Bozkurt yaptığı açıklamada, "ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI BELEDİYEMİZ GÖREV BAŞINDA
Dün kent merkezinde etkili olan ani ve kuvvetli yağış sonucu meydana gelen mağduriyetler belediyemize ait ekipler tarafından teyakkuza geçilerek kısa sürede giderilmiştir. 
Devrek’te dün saat 14.30 sularında başlayan ani ve şiddetli yağmur çeşitli noktalarda su baskınlarına neden oldu. Meydana gelen su baskınları sonucu oluşan mağduriyetler belediyemiz ekipleri tarafından en kısa sürede giderildi. 
Yağış sonrası mağduriyetlerin giderilmesi noktasında Belediye Başkan Vekilimiz Hüsnü Işık ve Başkan Yardımcımız Recep Korum çalışmaları yürüten ekibin başında yer alarak, vatandaşlarla görüştü" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.