Devlete 5 tane cep telefonu aldıran müdür kim?

Zonguldak 20.10.2018 - 20:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2498+ kez okundu.
 

Devlete 5 tane cep telefonu aldıran müdür kim?

Zonguldak’ta geçmişinde şaibeler olan bir kurumda yeni yaşanan gelişmeler duyanları şok etti. Şehrin birkaç ay öncesine kadar en çok konuşulan bu kurumunda yapılan alımlar ‘Yok artık’ dedirtti. Gazipaşa’da çokça konuşulan olayın detayında ise 5 adet ‘Not 9’ cep telefonu var. İddiaya göre, bu kurum müdürü göreve geldiğinde devletin kendisine imkan tanıdığı ‘Mobil iletişim cihazı’ siparişinin verilmesini istiyor. Ancak kurum müdürü ile birlikte 3 müdür yardımcısı ve  bir  müdüre de ‘Not 9’ telefonlarından alındığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tasarruf tedbirlerine rağmen yaşanan bu gelişmeler ‘Kamu hakkı gasp ediliyor’ yorumlarına neden oldu. Dolar endeksli olan cep telefonunun 6 Bin lira civarında bir rakama alındığı 5 adet alınmak sureti ile faturanın 30 Bin lira olarak kesildiği iddia ediliyor.      

Zonguldak’ta geçmişinde şaibeler olan bir kurumda yeni yaşanan gelişmeler duyanları şok etti. Şehrin birkaç ay öncesine kadar en çok konuşulan bu kurumunda yapılan alımlar ‘Yok artık’ dedirtti. Gazipaşa’da çokça konuşulan olayın detayında ise 5 adet ‘Not 9’ cep telefonu var. İddiaya göre, bu kurum müdürü göreve geldiğinde devletin kendisine imkan tanıdığı ‘Mobil iletişim cihazı’ siparişinin verilmesini istiyor. Ancak kurum müdürü ile birlikte 3 müdür yardımcısı ve  bir  müdüre de ‘Not 9’ telefonlarından alındığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tasarruf tedbirlerine rağmen yaşanan bu gelişmeler ‘Kamu hakkı gasp ediliyor’ yorumlarına neden oldu. Dolar endeksli olan cep telefonunun 6 Bin lira civarında bir rakama alındığı 5 adet alınmak sureti ile faturanın 30 Bin lira olarak kesildiği iddia ediliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.