Deniz, gaz maskesi ile oraya gitsin!

29.09.2018 - 13:49, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2180+ kez okundu.
 

Deniz, gaz maskesi ile oraya gitsin!

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş, katı atık tesisinin olduğu bölgeden kötü kokular yayıldığını Zonguldak’ın her yerine temas eden Deniz Yavuzyılmaz’ın belediye başkanı Muharrem Akdemir ile birlikte bu bölgeyi incelemesi gerektiğini belirtti. Dereye çizme giyerek giren Yavuzyılmaz’ın kanalizasyon atık projesinin olduğu bölgeye gaz maskesi alarak gitmesi gerektiğine dikkat çekti. “GAZ MASKESİ ALSIN” “ Deniz Yavuzyılmaz’ı da kanalizasyon atık projesi yapılan alan davet ediyorum. Yalnız oraya tek değil belediye başkanı ile gitmesini istiyorum. Kendileri sürekli dert yanıyor geziyor ama Zonguldak Belediyesinin kendilerinde olduğunu unutmasın. Orada kokudan kimse gezemiyor. Dereye çizme ile inen Yavuzyılmaz, kanalizasyonun olduğu yere de gaz maskesi ile gidecektir. “

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş, katı atık tesisinin olduğu bölgeden kötü kokular yayıldığını Zonguldak’ın her yerine temas eden Deniz Yavuzyılmaz’ın belediye başkanı Muharrem Akdemir ile birlikte bu bölgeyi incelemesi gerektiğini belirtti. Dereye çizme giyerek giren Yavuzyılmaz’ın kanalizasyon atık projesinin olduğu bölgeye gaz maskesi alarak gitmesi gerektiğine dikkat çekti.

“GAZ MASKESİ ALSIN”

“ Deniz Yavuzyılmaz’ı da kanalizasyon atık projesi yapılan alan davet ediyorum. Yalnız oraya tek değil belediye başkanı ile gitmesini istiyorum. Kendileri sürekli dert yanıyor geziyor ama Zonguldak Belediyesinin kendilerinde olduğunu unutmasın. Orada kokudan kimse gezemiyor. Dereye çizme ile inen Yavuzyılmaz, kanalizasyonun olduğu yere de gaz maskesi ile gidecektir. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.