Cinayetlerin ardından silah ve uyuşturucu ele geçirildi

25.07.2020 - 10:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2250+ kez okundu.
 

Cinayetlerin ardından silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde amcaoğlu olan iki inşaat işçisinin öldürüldüğü olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile uyuşturucu madde ve tüfekler ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde Soner ve Salim Çatma isimli iki inşaat işçisinin öldürüldüğü olayın ardından jandarma ekipleri soruşturmasını derinleştirdi. Olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet 9 mm tabanca, tabancaya ait (36) adet 9 mm fişek ile S.A. ve İ.A. isimli şüphelilere ait bin 410 adet Extacy uyuşturucu hap, 40 gram Metamfetamin ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde amcaoğlu olan iki inşaat işçisinin öldürüldüğü olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile uyuşturucu madde ve tüfekler ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde Soner ve Salim Çatma isimli iki inşaat işçisinin öldürüldüğü olayın ardından jandarma ekipleri soruşturmasını derinleştirdi.
Olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet 9 mm tabanca, tabancaya ait (36) adet 9 mm fişek ile S.A. ve İ.A. isimli şüphelilere ait bin 410 adet Extacy uyuşturucu hap, 40 gram Metamfetamin ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.