Çilingir sofrasında hangi ünlü Ak Partili kafayı çekiyor!

25.10.2019 - 21:19, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2274+ kez okundu.
 

Çilingir sofrasında hangi ünlü Ak Partili kafayı çekiyor!

Ak Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyduğu 2023 hedeflerine doğru yol alırken AK Parti içinde başkanlık makamı kazanmış kişilerin Ak Parti değerleri ile uyuşmayan pozları elden ele dolaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'alkol ve sigara' uyarılarına rağmen bazı tanıdık isimler ortalık yerde rahatça takılarak poz veriyor. Gelinen süreçte Ak Parti'de bazı isimlerin 'yozlşatığı' açıkça görülürken parti kademelerinin bu isme karşı ne yapacakları ise merak konusu oldu.   Okurlarımız ve Ak Parti'ye gönül vermiş vatandaşlarımız ile tahmin oyunu düzenlemek istedik. Pazartesi akşam saatine kadar sürecek 'Bil-kazan' oyununda tahminlerinizi yorum olarak yapmanızı istiyoruz. Pazartesi akşamı fotoğrafın sansürsüz hali bir tek KARAR67'de sizlerle buluşacak.

Ak Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyduğu 2023 hedeflerine doğru yol alırken AK Parti içinde başkanlık makamı kazanmış kişilerin Ak Parti değerleri ile uyuşmayan pozları elden ele dolaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'alkol ve sigara' uyarılarına rağmen bazı tanıdık isimler ortalık yerde rahatça takılarak poz veriyor. Gelinen süreçte Ak Parti'de bazı isimlerin 'yozlşatığı' açıkça görülürken parti kademelerinin bu isme karşı ne yapacakları ise merak konusu oldu.

 

Okurlarımız ve Ak Parti'ye gönül vermiş vatandaşlarımız ile tahmin oyunu düzenlemek istedik. Pazartesi akşam saatine kadar sürecek 'Bil-kazan' oyununda tahminlerinizi yorum olarak yapmanızı istiyoruz. Pazartesi akşamı fotoğrafın sansürsüz hali bir tek KARAR67'de sizlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.