Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz

19.09.2019 - 19:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3477+ kez okundu.
 

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Ahde vefa yemeğinde yaptığı konuşmada Zonguldak'ta hiç bir zaman aynı anda 3 yerde yol çalışması yapılmadığına bu dönemde ise 3 ve daha fazla noktada çalışma yapıldığına dikkat çekerek, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özürdileriz ama Zonguldak şantiye alanı olacak" dedi. "HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR" Çağlayan konuşmasında,  "Ceketler kişiler değişevilir. Her sey değişebilir. Değişmeyecek tek sey davadır. Adem Peygamberden bu yana dava değişmedi. Biz bu davaya sıkı sıkıya bağlıyız. Bu davanın mayasında yiğitlerin inancı, imanı ve aşkı var. Bu dava sizlerden bizlere emanettir. Bu davay halel getirmedik. Bayragı yukarıya taşımaya çalıştık. Bunu da belediye seçimlerinde gosterdik. Ben meclisteyken 3 ayrı yerde yol çalışması yapıldığına şahit olmadım. Ak Parti döneminde bu gerçekleştirildi. Kimse kusura bakmasin. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz çünkü Zonguldak şantiye alanı olacak" dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Ahde vefa yemeğinde yaptığı konuşmada Zonguldak'ta hiç bir zaman aynı anda 3 yerde yol çalışması yapılmadığına bu dönemde ise 3 ve daha fazla noktada çalışma yapıldığına dikkat çekerek, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özürdileriz ama Zonguldak şantiye alanı olacak" dedi.

"HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR"

Çağlayan konuşmasında,  "Ceketler kişiler değişevilir. Her sey değişebilir. Değişmeyecek tek sey davadır. Adem Peygamberden bu yana dava değişmedi. Biz bu davaya sıkı sıkıya bağlıyız. Bu davanın mayasında yiğitlerin inancı, imanı ve aşkı var. Bu dava sizlerden bizlere emanettir. Bu davay halel getirmedik. Bayragı yukarıya taşımaya çalıştık. Bunu da belediye seçimlerinde gosterdik. Ben meclisteyken 3 ayrı yerde yol çalışması yapıldığına şahit olmadım. Ak Parti döneminde bu gerçekleştirildi. Kimse kusura bakmasin. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz çünkü Zonguldak şantiye alanı olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.