Çevreci Üniversiteler Ulusal Çalıştayı sona erdi

06.10.2019 - 15:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1715+ kez okundu.
 

Çevreci Üniversiteler Ulusal Çalıştayı sona erdi

GreenMetric (Yeşil Ölçüm) Dünya Çevreci Üniversiteler Platformu Çalıştayı, sürdürülebilir doğa ve çevre dostu politikaları ile dünyanın ve Türkiye’nin en yeşil ve çevreci kampüslerinden birine sahip olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başlayan ve 2 gün süren çalıştay sona erdi. Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde 4-5 Ekim tarihinde düzenlenen, çalıştayın ilk gününde açılış konuşmaları yapıldı. Çalıştayın son gününde programda yer alan konuşmacılar tarafından Yapı ve Altyapı, Enerji ve İklim Değişikliği, Atık yönetimi, su yönetimi, ulaşım ve eğitim, Yeşil ölçüt veri toplama ve yükleme işlemleri, Sosyal sorumluluk proje ve uygulamaları, yağmur suyu toplama analizleri ve katı atık karelterizsazyonu hakkında bilgiler vererek sunum yaptı.

GreenMetric (Yeşil Ölçüm) Dünya Çevreci Üniversiteler Platformu Çalıştayı, sürdürülebilir doğa ve çevre dostu politikaları ile dünyanın ve Türkiye’nin en yeşil ve çevreci kampüslerinden birine sahip olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başlayan ve 2 gün süren çalıştay sona erdi.
Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde 4-5 Ekim tarihinde düzenlenen, çalıştayın ilk gününde açılış konuşmaları yapıldı. Çalıştayın son gününde programda yer alan konuşmacılar tarafından Yapı ve Altyapı, Enerji ve İklim Değişikliği, Atık yönetimi, su yönetimi, ulaşım ve eğitim, Yeşil ölçüt veri toplama ve yükleme işlemleri, Sosyal sorumluluk proje ve uygulamaları, yağmur suyu toplama analizleri ve katı atık karelterizsazyonu hakkında bilgiler vererek sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.