Ceviz toplarken ağaçtan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

19.10.2020 - 13:56, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2234+ kez okundu.
 

Ceviz toplarken ağaçtan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Daday ilçesinde ceviz toplamak için ağaca çıkan yaşlı kadın, ağaçtan düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesine bağlı Beykoz köyünde yaşayan 91 yaşındaki Hatice Kızılabdullah, ceviz toplamak için ağaca çıktı. Ceviz topladığı sırada dengesini kaybederek ceviz ağacından düşen Hatice Kızılabdullah hayatını kaybetti. Havanın yağışlı olması ve zeminin de ıslak olması nedeniyle ağaçtan düştüğü tahmin edilen Hatice Kızılabdullah’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Daday Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kastamonu’nun Daday ilçesinde ceviz toplamak için ağaca çıkan yaşlı kadın, ağaçtan düşerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Daday ilçesine bağlı Beykoz köyünde yaşayan 91 yaşındaki Hatice Kızılabdullah, ceviz toplamak için ağaca çıktı. Ceviz topladığı sırada dengesini kaybederek ceviz ağacından düşen Hatice Kızılabdullah hayatını kaybetti. Havanın yağışlı olması ve zeminin de ıslak olması nedeniyle ağaçtan düştüğü tahmin edilen Hatice Kızılabdullah’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Daday Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.